EĞİTİM SENDİKASI MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇİYOR

EĞİTİM SENdikası Milletin Aklıyla Dalga Geçiyor

EĞİTİM SENDİKASI MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇİYOR
Kobani olayları başlar başlamaz apar topar iş bırakma kararı alan Eğitim-Sen ve KESK’e attığı twitlerle; “Şehirleri yakıp yıkmaya çalışan vandalistlerin sevk ve organizesinde rolünüz neki, apar topar eylem kararı aldınız” diye çıkışan ve kendi başına hareket edemeyecek olan Eğitim-Sen ve KESK’e “Bu emir kimden” diye soran Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın; Eğitim Sen Şubesinin yakılan 212 okul için yaptığı basın açıklamasına şamar gibi twitlerle karşılık verdi.

35 vatandaşımızın ölümüne,okulların ve Kızılay Kan Bağışı aracının yakılmasına, yüzlerce esnafın yağmalanmasına neden olan olaylar sonrası, olayların içerisinde olduğu herkes tarafından bilinen sendikanın “Okulları yakanlar ancak ve ancak karanlıktan umar bekleyenlerdir” diye açıklama yapmasına tepki gösterdi.

İşte O Twitler:
-EĞİTİM SENdikasının şubesi basın açıklmasında ““Okulları yakanlar ancak ve ancak karanlıktan umar bekleyenlerdir” demiş. Hangi gün(?)
-Bingöl’de emniyet görevlilerine yapılan ve iki emniyetcinin şehid edilişinin mobese görüntüleri yayınlandığı gün. İmaj ve algı yönetimi mi?
-Saldırıyı yapan ve özel hareketle girdikleri çatışmada ölenlerden birisi hangi EĞİTİM SENdikasının Şube Disiplin Kurulu Üyesiydi?
Şeklinde twit atan ve Sabah Gazetesi’nde çıkan “Bingöl’deki Terörist Eğitim Sen Üyesi Çıktı” haberine gönderme yapan Ali Yalçın, twitlerine şöyle devam etti.
-Sanırım sadece EĞİTİM SENdikasının şube disiplin kurulu üyesi değil, aynı zamanda İnsan Hakları Derneği(!)’nin de Denetleme Kurulu Üyesiydi.
-Her yer Gazze gibi. 212 Okul binası yakıldı. Fakire fukaraya kurban etinden pay götüren Yasin Börü gibi onlarca masum katledildi.
-Ekim’in 8-9’unda iş bırakanlar, işin içinde ve başında değil değil mi? Sadece okul değil, eğitimci ahlakı, etik, vicdan, insanlık her şey yakıldı.
-Şehirleri yakıp yıkmaya çalışan vandalistlerin sevk ve organizesinde rölünüz neki, apar topar eylem kararı aldınız. Emir kimden? Diye sormuştum.
-Bu soruyu olayların başında sordum. Gelinen noktada şimdi sorulacak o kadar soru var ki. Bir de kalkmışlar “kör gözüne parmağım” ha? Fesuphanallah.
-Anlaşılan bir EĞİTİM SENdikası milletin aklıyla ciddi ciddi dalga geçiyor. Milletin zaten asabı bozuldu. Bu gidişle ağzını da bozacaklar...!
Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER