ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI NECMİ KADIOĞLUNDAN ÖĞRETMENLERE MÜJDE

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI  NECMİ KADIOĞLUNDAN  ÖĞRETMENLERE  MÜJDE
 
       Şube Başkanımız Enver DEMİR  ve Sendika Yöneticilerimiz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU nu makamında ziyaret ettiler. Şube Başkanımız Enver DEMİR le birlikte, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sinan SAKALLI,  Esenyurt İlçe Başkanı Alper TUNCAY,İlçe Yöneticilerimizden Harun ÖZTÜRK,Şener ŞAHİN,S.Mehmet ŞİMŞEK ve Mehmet SOYLU nun da bulunduğu ziyarette, Esenyurt ta eğitimin sorunları ön plana çıktı.
Şube Başkanı Enver DEMİR,  Esenyurt Belediyesi olarak eğitime katkılarından dolayı Başkan Kadıoğluna teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Belediye olarak çok duyarlı davranmanıza rağmen, Esenyurt ta ciddi manada okul açığı bulunmaktadır.Özellikle Liseler başta olmak üzere 70-80 kişilik sınıflarla eğitime devam eden okullar bulunmaktadır. Öğrenci sayıları da her geçen yıl şişmektedir. Böyle bir ortamda,  Esenyurt ta Eğitim -  Öğretim faaliyetleri kazasız belasız yürüyorsa bu Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere, Esenyurtta ki Okul Müdürleri,Müdür Yardımcıları ve Öğretmenlerimizin üstün gayretlerinin bir sonucudur ama mevcut okul sayısına yakın okula ihtiyaç bulunan Esenyurt ta eğitim zor durumdadır ve bu konuda Belediyemizden daha fazla gayret bekliyoruz “ dedi.
  
       İKİNCİ DÖNEM 5 YENİ OKUL AÇIYORUZ
  
      Başkan Kadığlu konuşmasında, “ Sendika olarak ziyaretiniz bizleri mutlu etmiştir. İlçemizdeki Okul eksikliği bizi son derece rahatsız etmektedir. Bu sorunun çözümü anlamında ciddi gayretlerimiz var.Esenyurda bir okul kazandırabilmek,artı bir derslik yapabilmek için elbirliği ile çalışmaktayız. 2013-14 Eğitim yılının ikinci yarısında,İl Özel İdaresi ve bir kısım hayırsever işadamımızında katkı sunduğu ancak,büyük oranda belediyemizin yaptığı, Yusuf Özvatan Ortaokulu,Nihat Delibalta Ortaokulu Ek Binası,Toki Örnek çpl.ve Ortaokulu,Rıfat Ilgaz Ortaokulu ve Osman Nuri Bakırcı İlkokulunu hizmete açacağız.2014-2015 Eğitim yılına da,bir yüksek okul birde ortaöğretim öğrencilerine yönelik kız yurdu olmak üzere, 3 ilkokul,3 ortaokul ve iki lise dengi okulu faaliyete geçireceğiz. Bu yılın başında,her yıl yaptığımız gibi 42 okulu bakım-onarım tamirat ve boya badanasını belediye olarak yaptık.Ayrıca; Esenyurt ta bulunan 120 bin öğrencimize 780 bin adet defter dağıttık.”Kitaplar Devletten,Defterler bizden” adlı kampanyamızla bütün öğrencilerimizin defter sorununu çözdük.
   
       ESENYURT ÖĞRETMEN LOKALİ Nİ ŞUBAT TA AÇACAĞIZ
   
      Türk Eğitim-Sen olarak, bir önceki görüşmemizde bizden talep etmiş olduğunuz, Esenyurda bir Öğretmenevi isteğinizi de yerine getiriyoruz. İkinci yarıyılın başı,  Şubat  ayı içinde Esenyurt Öğretmen Lokalini de açacağız. Buradan sizin aracılığınızla Öğretmenlere bu müjdeyi de vermiş olalım. Esenyurt ta eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunlarını çözme anlamında çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Sendika olarak katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim “ dedi.
   Sendika Yöneticilerimiz, Başkan Kadıoğlu na  eğitime katkılarından dolayı tekrar teşekkür ederek, özellikle talep ettikleri öğremenevi konusundaki duyarlılıklarından ve kısa sürede taleplerinin yerine getirilmesinden memnuniyetlerini dile getirdiler.    
 
Türk Eğitim-Sen
İst.9 Nolu Şb.Dış ilişkiler ve Basın Sekreterliği
Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Birileri hep sizin nallarınızı topluyor
Birileri hep sizin nallarınızı topluyor - 10 yıl Önce

Geçen gün bir gazetede eğitim bir Sen'in sizden 4 gün sonra belediye başkanı ile görüşüp sizin sözünü aldığınız ve yapılmaya başlanan öğretmen Lokali'nin müjdesiniveriyorlar dı.

SIRADAKİ HABER