İLKSAN KARA PROPAGANDACILARA KARŞI ADALETE BAŞVURDU

İLKSAN KARA PROPAGANDACILARA KARŞI ADALETE BAŞVURDU
İLKSAN(İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı) tarafından yapılan açıklamada, Son dönemlerde İLKSAN hakkında bilinçli bir şekilde yürütülen kara propaganda çalışmalarının yargı mercilerine şikâyet edildiği belirtildi, Açıklamada şöyle denildi.
Türkiye Cumhuriyeti bir Hukuk Devletidir. İLKSAN, 73 yıldan bu yana demokratik yol ve yöntemlerle yasa, tüzük ve yönetmelikler doğrultusunda iş başına gelen yöneticiler tarafından yönetilmektedir.
 9 Nisan 2016 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 İlimizde yapılan İLKSAN Temsilci seçimlerine, katılımın engellenmesi ve üyelerin sandığa gitmemesi yönünde haftalarca kampanya düzenleyen, sandığı ve demokrasiyi boykot çağrısı yapan,  ancak seçimlerin tüm yurtta sükûn içerisinde bitirilmesi karşısında ne yapacaklarını şaşıran algı yöneticileri, bu sefer “iflas, kayyum, el koyma” gibi son derece ilkel kara propaganda söylemleri ile sandığımıza karşı algı yönetimi oyunlarına devam etmektedirler.
Yurt sathındaki 265.000 üyemizin seçtiği temsilcilerimizin yaptığı seçimler sonucunda sandığın hükmi şahsiyetini temsil ve ilzama yetkili kılınan Yönetim Kurulumuz, Sandığımıza ve Yönetim Kurulumuza karşı kamuoyunda alenen yürütülen bu kara propaganda ve algı yönetimi oyunlarına karşı hukuki mücadelesini başlatmıştır.
Sandık üyelerimiz ve tüm kamuoyu açıkça bilmelidir ki, İLKSAN bugünkü aktif değerleri itibari ile tüm üyelerinin hak ve alacaklarını nakden ve defaten ödeyecek iktisadi yapıya haiz olup, kara propaganda sahiplerinin çamur at izi kalsın mantığı ile çeşitli varsayımlarla ürettikleri senaryolarda belirtilen olayların hiçbir gerçeklik payı bulunmamaktadır.  
İLKSAN Yönetim Kurulu olarak, üyelerimizin 73 yılda kazandıkları hak, servet ve itibarı, iftira ve kara propaganda’dan başka malzemesi olmayan çevrelerin çıkar oyunlarına heba etmeyeceğimizi bir kez daha ve kararlılıkla ifade ediyor, her gün yeni bir kara senaryo yazan bu kara propaganda sahipleri ile adalet önünde hesaplaşacağımızı deklare ediyoruz. 
Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER