İSMAİL KONCUK: MEB PERFORMANS OYUNUNDAN VAZGEÇMELİDİR.

İSMAİL KONCUK: MEB PERFORMANS OYUNUNDAN VAZGEÇMELİDİR.
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz dahil tüm bürokratları, öğrenciye performans notu verdirerek 1 milyon öğretmeni MEB'e düşman etmeyi başardıkları için kutladığını söyledi.
 
Eğitimin onlarca problemi, derdi varken, MEB’in performans gibi bir saçmalığı dayatarak tüm dertlerin üstüne bir de tüy diktiğini kaydeden Koncuk, “MEB'i aklı selime davet ediyorum. Bu performans oyunundan, yol yakınken vazgeçin, artık tüm eğitim çalışanlarına HUZUR VERİN” dedi.
 
Koncuk açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Yılmaz dahil tüm bürokratları, öğrenciye performans notu verdirerek 1 milyon öğretmeni MEB'e düşman etmeyi başardıkları için kutluyorum.
Bir bakanlık düşünün ki, başında bir sürü dert varken, performans gibi bir saçmalığı adeta dayatarak tüm dertlerin üstüne bir de tüy diksin!
Sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok!
Yahu öğretmenliği sözleşmeli, mülakatlı hale getirdiniz, aldığınız bedduanın haddi hesabı yok!
MEB'in tüm taşra teşkilatını bir paralel yapının çetelerine teslim ettiniz, millet bunların yaptıklarından gına gelmiş, seyrediyorsunuz.
Yönetici atamada MEB tarihinin en rezil günlerini yaşıyoruz, istisnalar hariç, onca liyakatsizi yönetici yaptınız, huzur bırakmadınız.
İl içi, il dışı tayinlerde kimsenin yüzü gülmüyor, alan değişikliğinde belirsizlik sürüyor,
 
TEOG'a alternatif bir sistemi hala bulamadınız.
Daha onlarca problem sebebiyle kimse sizden memnun değil, şimdi de anlamsız, ucube bir performans sistemi icat ettiniz. Hiç mi işiniz yoktu?
Dost acı söyler, MEB'i aklı selime davet ediyorum. Bu performans oyunundan, yol yakınken vazgeçin, artık tüm eğitim çalışanlarına

HUZUR VERİN.
12 ilde uygulamadan sonra ne olacak? 1 milyon öğretmenin tepesinde demokrasin kılıcı gibi durarak, motivasyonu mu artıracaksınız? Hadi oradan!”
Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER