KÜTAHYA TÜRK EĞİTİM-SEN DEN EMEKLİLERE VEDA TÖRENİ

KÜTAHYA TÜRK EĞİTİM-SEN DEN EMEKLİLERE VEDA TÖRENİ
 
     Türk Eğitim-Sen Kütahya Şubesi 2016 yılında Kütahya’da emekli olan üyeleri için Simav ilçesinde bir veda programı düzenledi. Programa Türk Eğitim-Sen Kütahya Şube Yönetimi ile Türk Eğitim-Sen Kütahya İlçe Yönetim Kurulları ve emekli üyeler katıldı.      
Program Türk Eğitim-Sen Kütahya Şube Başkanı Mehmet KARABEKİR’in konuşması ile başladı. KARABEKİR konuşmasına Türk Eğitim-Sen’in Türk Milletine sevdalı devletinin bağımsızlığına inanan üyelerden oluştuğunu, her türlü haksızlıkların ve hukuksuzlukların karşısında üyesinin yanında bir güven kapısı olduğunu söyleyerek başladı. Türk Eğitim-Sen’in, üyesi olsun olmasın haksızlığa uğrayan tüm eğitim çalışanlarının gönül rahatlığıyla gelebildikleri milli bir sendika olduğunu, adeta sendikacılığın adresi olduğunu belirtti. Emekli olan üyelere böyle bir sendikaya destek verdiklerinden ve hiçbir şartta dik duruşlarını bozmadan mücadeleye devam ettikleri için teşekkür etti. Emekli üyelere bundan sonraki hayatlarında sevdikleriyle beraber sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.
 Program Türk Eğitim-Sen Kütahya Şube Başkanı Mehmet KARABEKİR ve Türk Eğitim-Sen Kütahya İlçe Başkanlarının emekli üyelere plaket töreni sonrası toplu fotoğraf çekim ile sona erdi.

 Türk Eğitim-Sen Kütahya Şubesi
 Dış İlişkiler ve Basın Sekreterliği
Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER