"ŞEHİT OSMANİYE" ADI ÖNERİLDİ

Türk Eğitim Sen olarak 12 ayrı grupta yapılan istişare toplantılarımızdan Şehitler Diyarı Osmaniye'mizin adının "Şehit Osmaniye" olması, şehrimizin giriş ve çıkışına "Şehitler Diyarına Hoşgeldiniz" levhası yapılması önerilmiştir

"ŞEHİT OSMANİYE" ADI ÖNERİLDİ
İstişare Toplantılarımızdan Şehit Osmaniye Kararı Çıktı
İş yeri temsilcilerimiz, delegelerimiz ve önceden şubemize temsil niteliğinde katkıda bulunmuş; temsilci, delege ve yönetim kurullarında hizmet etmiş üyelerimizden  tüm birimlerimizde (kadın kolları- ilçe, Üniversite ve yurt-kur) istişare kurulu oluşturulmuştur. 

Bu istişare kurulları ile toplantı yapılması kararlaştırılarak üyelerimize duyurulmuştu.
 
Bu toplantılarımızdan;
 

 
 
 
 
 
 

 

 
Olarak istişare toplantılarımızı gerçekleştirdik, bu toplantılarımızda yaklaşık olarak 350 temsilcimizle iletişime geçtik karşılıklı bilgi aktarımında bulunduk.

Bu toplantılarımızda Sendikal çalışmalarla ilgli kararlar alınır iken; "Osmaniye'mizin İl oluşunun 20 yılını kutlarken, Kahraman Maraş Edeler Diyarı, Aydın Efeler Diyarı, Erzurum Dadaşlar Diyarı, Elazığ Gakgoşlar Diyarı ise Terörle mücadeleye verdiği yüzlerce Şehitle OSMANİYE Şehitler Diyarıdır. 

Antep GAZİ ise, Maraş KAHRAMAN ise, Urfa ŞANLI ise Osmaniye'de ŞEHİT'tir. Bu bağlamda Türk Eğitim Sen olarak Şehitler Diyarı Osmaniye'mizin adı Şehit Osmaniye olmasını öneriyoruz." kararı alınmış, şehrimizin giriş ve çıkışına "Şehitler Diyarına Hoşgeldiniz" levhası yapılması önerilmiştir.

Ahmet KANDEMİR

Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Osmaniye İl Başkanı

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER