Şiddetle lanetliyorum...

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlkokulu’nda bir velinin okul müdürü ve müdür yardımcısını silahla yaralamasına sert tepki gösterdi.

Şiddetle lanetliyorum...

 “Daha önce meslektaşlarımızı tehdit eden bu saldırgan hakkında şikayetçi olunmasına rağmen işlem yapmayan sorumlular için de gereken yapılmalıdır” diyen Geylan, öğretmene yönelik şiddet vakalarında kamu davası açılması için yasal düzenlemenin ivedilikle yapılması gerektiğini kaydetti.
Geylan açıklamasında şunları söyledi:
“Yine Veli Şiddeti, Yine Saldırı!
Bursa Nilüfer Hasan Ağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlkokulu Müdürü Tülay Taş ve Müdür Yardımcısı Sinan Delibaş öğretmenlerimiz psikopat bir velinin silahlı saldırısı neticesinde yaralandılar. Arkadaşlarımızdan bir tanesinin durumu ağır. Geçmiş olsun. Rabbimden acil şifalar niyaz ediyorum.
Daha önce meslektaşlarımızı tehdit eden bu saldırgan hakkında şikayetçi olunmasına rağmen işlem yapmayan sorumlular için de gereken yapılmalıdır.
Tekraren çağrıda bulunuyorum; öğretmene yönelik şiddet vakalarında kamu davası açılması için yasal düzenleme ivedilikle yapmalıdır. Yeter artık! MEB personeline sahip çıkmalı, öğretmene yönelik şiddetin sorumlularının en ağır şekilde cezalandırılması ve önleyici tedbirler alınması için hukuku harekete geçirmelidir.
Arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyor, bir daha böylesi hadiseler yaşanmamasını temenni ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 22:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER