TERÖR ÖRGÜTÜNÜ İMHA EMRİNİ ARTIK VERİN

Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün, Beytüşşebap’ta meydana gelen terör saldırısı sonucu 10 Askerimizin şehit olması üzerine yaptığı açıklamada Hükümetten Türk Silahlı Kuvvetlerine Terör örgütünü imha emrini artık verin dedi.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜ İMHA EMRİNİ ARTIK VERİN
 
Erözgün; bu tür acı haberlerden kurtulmamız için öncelikle Hükümet'te terörle mücadele kararlılığı gerekir, bu kararlılığı gösterin ve Terör örgütünü imha edin emrini Türk Silahlı Kuvvetlerine artık verilmesini istedi.

Sayın Başbakan lütfen kafa karışıklığından kurtulun diyen Erözgün, En ücra köşedeki muhtar ve köy korucusunun bu kararlılığa inanması sağlanarak Terör örgütünün inlerinde yok edilmesi için lütfen karar verin. Bunun bedeli neyse Türk Milleti bu bedeli ödemeye hazırdır. Terörün kökünün kazınması ve topyekün bir mücadele için her türlü bedeli ödemeyi Milletçe göze alıyoruz.
Hükümet artık sonrasını düşünmemeli. Dengeleri düşünmemeli. Milletin bir temsilcisi bir Sivil Toplum örgütü olarak terör mücadelesi konusunda Tüm Milletin Hükümetin arkasında olacağına inanıyoruz. Artık gereği yapılsın. Sayın Başbakan hiç tereddüdünüz olmasın Bu millet neyse bunun bedeli gözünü kırpmadan ödeyecektir diyerek şöyle devam etti.
 
Terörle mücadelede kararlılığımız sürecek güvenlik güçleri operasyon başlattı, bölgede geniş çaplı operasyonlara devam ediliyor ve benzeri şekildeki Artık bildik nutukları duymak istemiyoruz diyen Erözgün, Kararlıysanız kararınızı emir olarak Türk silahlı kuvvetlerine ikinci bir emre mahal kalmadan topyekun imha emrini verin dedi.
 
Terör örgütüne destek veren ülkelerle her türlü ilişkinin de askıya alınacağı yönündeki Notanın vakit geçirmeden işleme konulmasını isteyen Erözgün, Savaş baronları silah satacak para kazanacak diye biz canlarımızı evlatlarımızı feda edemeyiz. Artık yüreklerimiz üç beş gün ağıt yakarak evlatlarımızın arkasından ağlamaya dayanmamaktadır. Bu kararlılığı göstermediğiniz takdirde Yüce Türk Milletinin bunun hesabını da sizden soracağını unutmayın diye hükümeti uyardı.   
 
Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
A24
A24 - 12 yıl Önce

askerlerin çocukları nerelerde askerlik görevi yapar merak ediyorum,kendi çocukları sınır karakollarında görev yapsa bu sorun daha çabuk çözülür herhalde...

SIRADAKİ HABER