Türk Eğitim Sen'den Bursa Eski Şube Başkanı Hakkında Açıklama

Türk Eğitim-Sen Bursa 1 Nolu eski Şube Başkanı Metin Öksüz’ün karışmış olduğu kavgayı sendikamızın ilişkilendirilmesine yönelik gerçeği kesinlikle yansıtmayan haber ve beyanlar maksatlıdır.

Türk Eğitim Sen'den Bursa Eski Şube Başkanı Hakkında Açıklama

Adı geçmekte olan şahsın şube başkanlığından istifasına dair başvurusu, 14 Ekim 2019 tarihinde 129 sayılı Merkez Yönetim Kurulu kararıyla kabul edilmiştir. Nitekim bu kararımız, hem faks, sosyal iletişim araçları ve hem de kargo/posta yoluyla şahsın kendisine ve şube başkanlığımıza tebliğ edilmiştir.

Dün haberlere konu olan kavga olayı, on gün önce gerçekleşmiş olan istifa işlemine bağlanma çabası tarafımız ve kamuoyu tarafından dikkatle izlenmektedir.  Kişisel bir takım ilişki ve iddiaları kamufle etmeye ve sendikamız üzerinden polemik oluşturarak hedef saptırılmaya çalışılması en hafif deyimiyle aymazlıktır.

Sendikamıza yönelik itibar suikasti yapmaya çalışan itham sahipleri hakkında hukuki süreci başlatacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Türk Eğitim Sen, kurulduğu günden bu güne ortaya koyduğu sendikal duruş ile tüm eğitim çalışanları ve kamuoyunun takdir ve teveccühünü kazanmış tertemiz bir teşkilattır.

İki cihan güneşi Hz. Peygamberimiz “Ben ancak güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim” buyurmuştur.

Fani ömrümüzde öncelikli ve tartışılmaz kaygımız ahlak üzerine yaşamak olmalıdır.

Türk Eğitim-Sen, (ahlak üzerine yaşayanların hayat verdiği) ahlaki sendikacılığın adresidir.

Tüm muhataplarımızla malum olan bu hasletimiz müptezel, müfteri ve izansızların hezeyanlarıyla kirletilemeyecek kadar açık bir gerçekliktir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TÜRK EĞİTİM SEN

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tayfun FINDIK
Tayfun FINDIK - 4 yıl Önce

Rezil bir davranışa uygun tavır ve yönetimi için
Türk Eğitim Sen Genel Başkanı ve Genel Merkez Yönetimine davranışlarıdan dolayı teşekkür ederim.
Ahlaksızlığın ve ahlaksızların bu camiada yeri yoktur.

SIRADAKİ HABER