TÜRK EĞİTİM-SEN'İN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU!

Ankara’da yapılan 6. Olağan Kurul sona erdi. Türk Eğitim-Sen’in yeni genel başkanı ve yeni yönetim kurulu belli oldu.

TÜRK EĞİTİM-SEN'İN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU!
Türk Eğitim-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Talip Geylan sendikanın 6. Olağan Genel Kurulunda genel başkan oldu. Türk Eğitim-Sen’in yeni genel başkanı Talip Geylan oldu. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ise seçimlerde aday olmayacağını iki gün önce açıklamıştı.

TÜRK EĞİTİM-SEN YÖNETİM KURULU
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanlığına Talip Geylan’ın seçildiği genel kurulda sendikanın genel merkez yöneticileri de belirlendi. Genel başkan yardımcıları da belirlenmiş oldu. Sendika genel merkez yönetimine ilk defa seçilen delegelerin olduğu dikkat çekti.
 
Türk Eğitim-Sen Yeni Genel Merkez Yönetimi;
Talip Geylan; Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı
Seyit Ali Kaplan; Genel Başkan Yardımcısı
Cengiz Kocakaplan; Genel Başkan Yardımcısı
Mehmet Yaşar Şahindoğan; Genel Başkan Yardımcısı
Musa Akkaş; Genel Sekreter, Genel Başkan Yardımcısı
Fuat Yiğit; Genel Başkan Yardımcısı (İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı)
Selahattin Dolğun; Genel Başkan Yardımcısı (Adana 1 Nolu Şube Başkanı)

1972 yılında Çorum-Osmancık’ta doğan Talip Geylan 1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nden mezun oldu. Sonrasında aynı bölümde Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde yüksek lisans yapan Talip Geylan 05-12-1999 tarihinde 27 yaşında Genel Basın ve Sosyal İlişkiler Sekreteri olarak sendikada görev aldı. Sonrasında ise hep genel merkez yönetiminde çeşitli pozisyonlarda yöneticilik yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Talip Geylan 25.02.2018 tarihinde sonuçlanan 6. Olağan Genel Kurulunda Türk Eğitim-Sen’in yeni Genel Başkanı oldu.
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER