TÜRKİYE KAMU SEN DE GENEL KURUL SÜRECİ TAMAMLANDI ...

TÜRKİYE KAMU SEN DE GENEL KURUL SÜRECİ TAMAMLANDI ...

Konfederasyona bağlı Türk Eğitim-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türk Ulaşım-Sen’in 6. Olağan Genel Kurulları geride bıraktığımız hafta sonu gerçekleştirildi.

 

Türk Eğitim-Sen’de Genel Başkan İsmail Koncuk’tan boşalan Genel Başkanlık görevine eski Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Talip Geylan seçildi.

 

Türk Büro-Sen’de Fahrettin Yokuş’un yerine eski Genel Mali Sekreter Osman Eksert Genel Başkan seçildi.

 

Türk Diyanet Vakıf-Sen’de ise eski Genel Başkanlardan Nuri Ünal Hazım Zeki Sergi’nin yerine yeniden Genel Başkan oldu.

 

Türk Ulaşım-Sen’de ise Şerafeddin Deniz’in yerine Sivas Şube Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak göreve seçilen yeni Genel Başkan oldu.

 

Türk Eğitim-Sen 6. Olağan Genel Kurulunda, Musa Akkaş, Seyit Ali Kaplan, Cengiz Kocakaplan, Yaşar Şahindoğan, Selahattin Dolgun ve Fuat Yiğit Genel Merkez Yöneticisi olarak seçildiler.

 

Türk Büro-Sen’de ise, Hüseyin Aslan, Nebi Yay, Vedat Ulu, Kadir Polat, Bayram Ali Oymak ve Gürkan Orhan Yönetim Kuruluna seçilen isimler oldular.

 

Türk Diyanet Vakıf-Sen ise yönetim, Osman Barışoğlu, Atilla Ayhan, Ayhan Arabacı, Hakan Paş, Şemsettin Akça ve Mustafa Ünlü isimlerinden oluştu.

 

Türk Ulaşım-Sen’de Vedat Emre, Filiz Şahin, Ahmet Özkan Ertekin, Fuat Demirdöğer göreve seçilen isimler oldu.

 

Sendikalarımızın Genel Başkanları Genel Kurul sonuçlarının ardından yaptıkları teşekkür konuşmalarında, kendilerini bu göreve layık gören tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ettiklerini belirterek, bundan sonraki dönemde tek amaç ve hedeflerinin sendikalarını ve Türkiye Kamu-Sen’i daha ileriye taşıyarak kamu görevlerinin hak ve mücadelelerinde kararlı bir şekilde yola devam etmek olduğunun altını çizdiler.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2018, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER