YETKİSİZ İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSTİFA ETMELİDİR !

YETKİSİZ İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSTİFA ETMELİDİR !
 
   İstanbul Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr.Muammer Yıldız makamının icaplarını yerine getirememektedir. Atandığı günden bugüne kadar yüzlerce haksızlıklar  ve olumsuzlular yaşanmıştır. Kendisiyle her konuştuğumuzda adaletli olacaklarını,yetkilileri uyaracaklarını,sorunları çözeceklerini,kusurları araştıracaklarını vb.söylemesine rağmen söylediklerinin  hiçbirisini yerine getirememiştir.Görevlendirmelerde, ödüllendirmelerde, Ar-Ge’ ler de,kurucu müdür atamalarında  ya taraf olmuştur,ya da elinden bir şey gelmemektedir. Aynı şeyi son yaşadığımız idareci mülakatlarında da yaşadık. Kendisiyle görüşmelerimizde ve kendi söylemlerinde adaletli olacaklarını, komisyonları uyardığını,tarafsız komisyon seçeceklerini,yanlışlıkların önüne geçeceklerini söylemesine rağmen; gördük ki kurulan komisyonların tümünü  vicdanları sızlamadan aynı sendikanın yani Eğitim Bir-Sendikasının üyelerinden oluşturmuştur.Sonuç ortada idi ve öylede oldu.Sonuçların ilan edilmesini istememize rağmen cesaret edemediler, sonuçları açıklayamadılar, bizden kaçırabileceklerini sandılar,yanıldılar.Türk Eğitim-Sen ailesi sonuçları elde etti ve sonuçlar kara mizah tablosu gibiydi.1890 kişi 70 puanın üzerinde puan aldı.Bunların 82 kişisi 100 tam puan aldı.Bu 100 tam puanın hepsi aynı yandaş sendikanın mensuplarından olmuştur. Ayrıca 80 puanın üzerinin %98 ide aynı sendikanın mensuplarından oluşmuştur.Kısaca  İstanbul’da açılacak okullara aynı sendikanın üyelerinin yerleştirileceği anlaşılmıştır.O zaman Sayın Milli Eğitim Müdürü bu komisyonları neden kurdunuz? Bu komisyonlara sözünüzü geçiremediniz mi ? Bu komisyonlar göstermelik değil de nedir? Size inanan o güzelim müdür adaylarını madem böyle haksız bir şekilde eleyecektiniz  neden mülakata çağırdınız da gururlarını yıktınız? Allah korkunuz,vicdanınız ,insafınız,izanınız ,karakteriniz,ahlakınız yok muydu? Hangi derin diktatörlüklerde bu kadar açık seçik insan hakları çiğnenmiştir? O zaman siz orada vazo musunuz? Madem sözünüz geçmiyor,neden istifa etmiyorsunuz? İstifa edenler şerefli insanlardır unutmayınız!.Yoksa hepinizi Allah’a havale ediyoruz.! Ayrıca güzel günleri de göreceğiz inşallah.Her gecenin bir nurlu sabahı vardır

Sami ÇELİK
Türk eğitim-Sen
İst.Şb.Bşk.
Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
mağdur müdür
mağdur müdür - 9 yıl Önce

yüreğine sağlık başkan.

DURSUN
DURSUN - 9 yıl Önce

EVET,HAKLISINIZ...İSTANBUL MİLLİ EĞİTİMİ YÖNETEMEDİĞİ Nİ DÜŞÜNÜYORIM

müdür
müdür - 9 yıl Önce

kaleminize ve düşüncelerinize sağlık

Ömer
Ömer - 9 yıl Önce

İstifa etmek her yiğidin harcı değildiir...bunlardan yiğit çıkmayacağına göre..

hoca
hoca - 9 yıl Önce

SAYIN MAYIN DİYEMİCEM MUAMMER EFENDİ VİCDANEN RAHAT MISINIZ MERAK EDİYORUM

GÖKHAN KAYHAN
GÖKHAN KAYHAN - 9 yıl Önce

TİYARTOYA UYDUK LİSTEYE GİREBİLMEK YARIŞTIK.OLMAYINCA KIZDIK.Karar verelim Tes olarak biz neye inanıyoruz.Firavunamı Allahamı.Eski ülkücü diye bir şey yoktur.Hak birdir.kul hakkıdır ya da değildir.Kim olursa olsun .

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

Evet, çok güzel bir tanımlama, o orda bir VAZO... O makamda kalabilmek için süpürge de olur... İstifa onurlu insanların yapacağı bir davranıştır.

SIRADAKİ HABER