"Yönetici Görevlendirme Mülakatları İptal Edilsin" İSYANI...

Mülakat sonuçlarına itiraz eden ve mülakatların iptal edilmesini isteyen Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan'ın başlattığı Twitter TT çalışması Türkiye gündeminde 1. sıra oldu.

"Yönetici Görevlendirme Mülakatları İptal Edilsin" İSYANI...

Dün akşam Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan  açıklanan sosyal medya hesabından "Yönetici Görevlendirme Sözlü Sınav Sonuçları" nı sert bir dille eleştirmişti. Geylan yaptığı açıklamada "Yarın öncelikle MEB’den sonuçların tüm valilikler tarafından liste halinde yayınlanmasını isteyeceğiz. Yayınlanmaz ise il il tespitlerimizi yapacak ve kamuoyu ile paylaşacağız.
Ve devamında da düzenleyeceğimiz bir kampanyayla sayın Cumhurbaşkanı’na çağrıda bulunarak, MEB teşkilatlarında KRİPTO FETÖCÜ bir yapının varolduğunu ve kendisinin de büyük önem verdiği toplumumuzdaki milli birlik ve beraberlik ruhunu sabote ettiğini bildireceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Dün akşamki açıklamanın ardından Geylan'ın sosyal medyadaki eleştirisine çok sayıda yorum yapıldı. Mülakata girenler verilen puanlara adeta isyan ettiler. Çünkü barajın üstünde puan almış olsalar dahi Eğitim Bir Sen üyesi olan yönetici adaylarından çok sayıda kişinin 90 üstü puan aldıklarını ve adeta ince bir ayarlama yapılarak saf dışı bırakıldıklarını gündeme getirdiler.

Bunun üzerine konunu üzerine gideceğini ve mülakatları iptal ettirmek için her yolu deneyeceklerini duyuran Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan bugün akşam saat 21:00 da twitter üzerinden tepkisini yineledi ve Twitter TT çalışması başlattı.

Kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya yerleşen TT çalışmasına çok sayıda kınama mesajı gönderildi. Tepkiler dinmek bilmiyor. Henüz bir açıklama yapmayan Milli Eğitim Bakanlığı'nın mülakatları iptal edip etmeyeceği ise merak konusu.

,

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 23:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER