KUTLU' DAN KENT KONSEYİNE ZİYARET

KUTLU' DAN KENT KONSEYİNE ZİYARET
Adıyaman belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, bir süre önce genel kurulunu tamamlayan Kent Konseyi Yürütme Kurulunu ziyaret etti. Kutlu, ziyarette, Adıyaman’ın sorunları ve çözümleriyle, daha iyi duruma gelmesi için önerilecek her projeye destek olacağını söyledi.
Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı H.Sinan temel ve Yürütme Kurulu üyelerini ziyaret eden Adıyaman belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Kent Konseyinin yeni seçilen yönetimine bu göreve seçilmelerinden dolayı tebrik ederek başarılar diledi.
Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı H.Sinan temel, ziyarette, Kent Konseyi hakkında bilgi verdi, yürütme kurulu üyelerini tanıştırdı ve Adıyaman’la ilgili düşündükleri projeler ve talepler ile ilgili kısa bir bilgi verdi.
Temel, “Kent Konseyi paydaşları bir araya getirerek, tüm kenti kucaklayan bir ortak akıl oluşumudur. Amacımız, Adıyaman’ın daha iyiye gitmesi, daha az sorunu olması ve özellikle de kentlilik bilincinin yerleşmesinin sağlanmasıdır. Bu konuda yürütme kurulu arkadaşlarımızla, Adıyaman’la ilgili konularda aynı amacı taşıyoruz. Yürütme Kurulu Üyelerimizle ayda bir toplantı yapıyor, önerileri alıyoruz. Bu önerileri belediye Meclisine sunarken, şahsınızdan destek bekliyoruz. Çünkü sizin gibi bizim de amacımız, Adıyaman’ın daha yaşanabilir bir kent haline dönüşmesidir” dedi.
Adıyaman belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, “Başkanlığınızı ve yürütme kurulu arkadaşlarınızı tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Hepsi alanında başarılı arkadaşlarımız. Kent Konseyi’nin Adıyaman’a bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Belediyeyi eleştirmenizi, sorunları ortaya koymanızı ama çözümlerini de birlikte sunmanızı istiyorum. Sadece bugüne değil, yarına dair projelerinizi, belediyenin çalışmalarına katkı sağlayacak önerilerinizi bekliyorum. Adıyaman’la ilgili ve Adıyaman’da yaşayan insanlarımızla ilgili getireceğiniz her değerli projeye destek olmaya çalışacağım” dedi.
Sohbet havasında ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu’ya, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu da eşlik etti.
 
Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER