MALTEPE'DE YENİ YIL COŞKUSU

Maltepe 2016’yı, belediyenin düzenlediği muhteşem yeni yıl etkinlikleriyle karşıladı. İlçe meydanında atların sürdüğü bir faytonla Maltepelilere çeşitli hediyeler dağıtan Noel anne ve Noel baba etkinliğine, Beşçeşmeler’deki palyaço, sihirbaz ve ateş gösterileri de eşlik etti.

MALTEPE'DE YENİ YIL COŞKUSU
Maltepe Belediyesi, 2016’ya sayılı saatler kala muhteşem etkinlikler düzenledi. Maltepelilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan etkinliklerde, ilçe meydanında Noel anne ve Noel baba, atların çektiği bir fayton arabasıyla, vatandaşlara oyuncak, yılbaşı şapkası, balon ve düdük gibi çeşitli hediyeler dağıttı. Belediye tarafından etkinliklere katılanlara ücretsiz pamuk şeker, kestane ve patlamış mısır ikram edilirken, Beşçeşmeler Meydanı’ndaki sihirbaz ve ateş gösterileri nefesleri kesti. Kostümlü müzisyenler eşliğinde ilçe adeta karnaval alanına bürünürken, zabıta ekipleri de, işyerlerinde gıda denetimi gerçekleştirdi.
 
2016’YI İKİZ BEBEKLE KARŞILADILAR
Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde evliliklerinin 9’uncu yılını kutlayan Nurten-Oktay Kılıç çiftinin İpek ve Çınar adında biri kız, biri erkek ikiz bebekleri oldu. Çifte, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın “Hoş geldin bebek, Maltepe seninle güzelleşecek” sözlerinin yazılı olduğu, hediye paketleri takdim edildi
Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER