MHP'Lİ KARS BELEDİYESİNDEN İŞÇİLERE MÜJDE

Kars Belediyesi'nin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle her yıl davullu- zurnalı düzenlediği etkinlik, bu yıl terör olaylarında verilen şehitler nedeniyle sönük geçti. Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, önümüzdeki Haziran ayında sözleşme imzalayacaklarını belirterek işçilere hak müjdesi verdi.

MHP'Lİ KARS BELEDİYESİNDEN İŞÇİLERE MÜJDE
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmet binasında düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarına katıldı. Saygı duruşu ulması ve İstiklal Marşının okunması ardından konuşan Hizmet İş Sendikası Kars Şube Başkanı Fikret Kepenekçi, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'ya işçilere haklarının verilmesi noktasında sunduğu imkanlar ve kente verdiği önemli hizmetler nedeniyle teşekkür etti.
Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da konuşmasında şehitlere Allah'tan rahmet, tüm ülkeye başsağlığı dileklerini iletti. Geçtiğimiz yıllarda 1 Mayıs'ı davullu- zurnalı kutladıklarını Hatırlatan Başkan Karaçanta, bu yıl terör olaylarında şehitlerin olduğuna dikkat çekerek, bu nedenle bu yıl kutlamaları sönük yapmak zorunda kaldıklarını belirtti.

ÜCRET ARTIŞI MÜJDESİ

İşçilere yeni hak müjdesinden de söz eden Başkan Karaçanta şunları söyledi:
"Değerli mesai arkadaşlarım, biliyorsunuz geçen yıl 1 Mayıs kutlamaları yaparken sizlere hak ücretlerinden bahsetmiştik ve bu hakları verdik. Allah izin verirse önümüzdeki Haziran ayı içerisinde yine bir sözleşmemiz olacak ve böylelikle sizlere yine hak ettiğiniz ücretleri ödeyeceğiz. Çünkü emeğin karşılığı mutlaka ödenmelidir. Çünkü biz böyle bir anlayıştan geliyoruz. Emeğe saygının ne demek olduğunu çok iyi bilenlerdeniz."
Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER