Beklenen açıklama geldi: NASA UFOların varlığını kabul etti

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi, UFO'larla ilgili merakla beklenen açıklamayı yaptı. İlk halka açık toplantısını gerçekleştiren NASA, UFO görüntüsü yayınlayarak varlıklarını kabul ettiğini bildirdi.

Beklenen açıklama geldi: NASA UFOların varlığını kabul etti

ABD televizyonu CNN International, NASA'nın bugün yıllardır merak konusu olan UFO'larla ilgili tarihi bir toplantı gerçekleştireceğini duyurmuştu. NASA'nın 'tanımlanamayan hava olayları' olarak listelediği ve çoğunlukla UFO olarak adlandırılan iddiaları değerlendirmek için geçen yıl kurulan NASA paneli, önümüzdeki haftalarda yayınlanması beklenen bir rapor öncesinde ilk olarak halka açık toplantısını yaptı.

ABD televizyonu CNN International bu toplantıyı "NASA, bugün UFO'lar üzerine tarihi bir açıklama yapacak" sözleriyle duyurdu.

Washington'daki NASA merkezinde düzenlediği ilk halka açık toplantıda tanımlanamayan cisimlerle ilgili bulgular açıklandı.

Uzun zamandır uçan daireler ve uzaylılar kavramlarıyla ilişkilendirilen UFO terimi, hükümet tarafından "UAP"(tanımlanamayan anormal fenomen) olarak değiştirilmişti.

NASA, geçen Haziran ayında panelin oluşumunu duyururken, "UAP'lerin dünya dışı kökenli olduğuna dair hiçbir kanıt yok" demişti.

Etkinlik sonrası yapılan açıklamada NASA'nın UFOların varlığını kabul ettiği bildirildi. 

Karar Gazetesi 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER