2011 KPSS DE GÖREVLİ ÖĞRETMENLER!

2011 KPSS A GRUBU ve ÖĞRETMENLİK sınavında görev alacak öğretmenlerin görev merkezleri açıklandı.

2011 KPSS DE GÖREVLİ ÖĞRETMENLER!
2011 KPSS A GRUBU ve ÖĞRETMENLİK sınavında görev alacak öğretmenlerin görev merkezlerini  http://gis.osym.gov.tr/ sitesinden öğrenebilecekler ve görevli öğretmenler buradan çıktı alarak hem görev kartını hemde yaka kartlarına sahip olacaklardır.

Görevli öğretmenlerin 2011 KPSS A GRUBU ve ÖĞRETMENLİK sınavına  45 dakika önce gelmeleri ve 120 dakika olan sınav sürecinde adayların, sınavın ilk 90 dakikası ve son 15 dakikası içinde sınav salonundan çıkmamalarına ,150 dakika olan sınavda ise adayların, sınavın ilk 110 dakikası ve son 15 dakikası içinde sınav salonundan çıkmalarını engellemeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ DİĞER UYARILAR
1. Tüm sınav görevlileri görev yapacakları sınav binasına, ÖSYM Sınav Uygulama Yönergesi nde görevlerine ilişkin belirtilen saatlerden önce gelmelidir. Sınav görevine geç gelen sınav görevlilerinin yerine yedek görevlilerden görevlendirme yapılacağından ilgili sınav günündeki mevcut görevleri iptal edilecek ve daha sonra ÖSYM tarafından yapılacak sınavlarda bir daha görev verilmeyecektir. 
 
2. Tüm sınav görevlileri de adaylar gibi sınav binasına girişte emniyet görevlileri tarafından elle veya dedektörle aranmaktadır. Cep telefonu, cüzdan, çanta, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlar ile kulaklık, kolye, küpe, bilezik, broş, yüzük vb. metal içerikli eşyalar ve her türlü elektronik/mekanik cihazla sınava gelmek yasaktır. Sınav binalarında hiçbir eşya emanete alınmayacağından bu ve benzeri eşyalar sınava getirilmemelidir. 
 
3. Salon Başkanı ve gözetmenler sınav binasına geldiklerinde Bina Sınav Sorumlusundan görev yapacağı salonu öğrenmeli, Görevli Listesini imzalayarak geldiği saati yazmalıdır.
 
4. Tüm görevliler Sınav Görevli Kartlarını sınav süresince yakalarında görünür bir şekilde takılı tutmalıdır. 
 
5. Görevlilerin sınav sırasında gazete, kitap, ödev veya sınav kâğıdı gibi şeyler okumaları kesinlik yasaktır. Bunlarla sınava  gelinmemelidir. Sınav görevlileri, kanun ve yönetmeliklerde devlet memurları için belirtilen kılık kıyafet kurallarına uymak zorundadır. Sınav görevlileri sınav gelirken giydiği ayakkabının, sınav salonunda dolaşırken ses çıkarmayacak, adayları rahatsız etmeyecek şekilde olmasına dikkat etmelidir. 
 
6. Sınavın uygulanmasında yapılacak yanlışlıktan dolayı adayın uğrayacağı mağduriyetten, sınav görevlileri sorumlu olacaktır. 
 
7. http://gis.osym.gov.tr Internet adresinde bulunan ÖSYM SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ sınavdan önce mutlaka okunmalıdır. Görevliler sınav günü Yönergeyi yanlarında bulundurmaya özen göstermelidir.



 
Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
serdar - ekrem
serdar - ekrem - 13 yıl Önce

bu sınavlarda sayın ,en güvenilir kurum olan !!! ösym acaba kaç tane öğretmene görev veriyor? nasıl olsa kendi persoleliyle dolduruyor.eksik kalırsa öğretmene görev veriyor.neden sendikalar öğretmenlerine sahip çıkmıyor...

SIRADAKİ HABER