2011 Yılı Rotasyon İşlemleri Durduruldu

“2011 Yılı Rotasyon İşlemi Durdurulmalıdır” demiştik

2011 Yılı Rotasyon İşlemleri Durduruldu
2011 Yılı Rotasyon İşlemi Durdurulmalıdır” haberimizde dile getirdiğimiz hukuki nedenlerden dolayı 2011 yılı okul müdürlerinin rotasyon işlemi acilen durdurulmalı ve duyuruya çıkan ve duyura çıkmak için hazırlık yapan il milli eğitim müdürlükleri hukuki kararlar neticesinde yapacakları rotasyon uygulamasında yukarıdaki kararlara göre hatalı işlemler yapacaklarından MEB bir yazı ile rotasyon uygulamasını askıya almalıdır. Demiştik.
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü 03/08/2011 tarih ve 53953 sayılı yazı ile 2011 yılı okul müdürlerinin rotasyon işlemini durdurdu.
Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat
murat - 13 yıl Önce

rotasyon zaten yanlış bir uygulamaydı.pek incelenmeden acilen çıkarılmış ve uygulanmıştı. çalışanlar pek düşünülmemişti.il içi yanlıştı ilçe olmalıydı aile bütünlüğüne dikkat edilmeliydi zira idareci eşlerinin çoğu öğretmen. genç idareciler düşünülmeliydi.bu haliyle yapılsaydı yıllarca aynı okulda çalışan idareciler komşu okula gideceklerdi arada sınavla gelen bir iki yeni genç idareci ise hakkıyla geldiği okuldan kıdemi yetmediği için merkezin çok uzaklarına sürgün edilecekti okul çevre ilişkisi düşünülmeli o çevreyi tanıyan idareci herzaman avantajdır.diğer kurumlara benzemez.öğrenci veli nekadar iyi tanınırsa başarı okadar yüksek olur sorunda o kadar az olur.rotasyonla bu iş zor olur gibi.

rotasyonzedeeeeeeee
rotasyonzedeeeeeeee - 13 yıl Önce

bizim suçumuz neydi laynnnnnnnnnnnn

a.hakan
a.hakan - 13 yıl Önce

gazetecilik budur tebrikler

Mehmet Yurt
Mehmet Yurt - 13 yıl Önce

Geçen yıl uygulanan rotasyonda,onlarca okul müdürü mağdur edildi.Halende mağduriyetleri devam etmektedir.Rotasyonu durduran Bakanlık,bu konuda geçmiş dönemde istek dışı yapılan atamalarla ilgili olarak bir düzenleme yapamaz mı? yapılacak düzenlemede hakkaniyeti sağlaması bakımından Sayın Bakandan bir beklentimiz vardır...

hasan ali şeker
hasan ali şeker - 13 yıl Önce

Rotasyon mebin yaptığı büyük bir devrimdir.Acilen herkesei kapsamalıdır.Mağduriyet sadece edebiyattır.Müdür ne yapıyor ki mağdur olsun...

Mert CAN
Mert CAN - 13 yıl Önce

YENİ YÖNETMELİK YAYINA VERİLMİŞ BİLE 22 MADDEDEKİ PUAN ÜSTÜNLÜĞÜ DURUM DAHA NET BİR HAL ALMIŞ

efe inanç
efe inanç - 13 yıl Önce

babanızın çiftliği gibi alışmıştınız demi beyefendiler.göbenizi kaşıya kaşıya devletin okulunu babanızın malı gibi sahiplenmiştiniz.saltanatınız sona erdi oh olsun.

SIRADAKİ HABER