HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kar yağışı yurtta etkili olmaya devam ediyor.Bir çok ilde okullara ara verildi.

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Türkiye genelinde kar yağışı sebebiyle bazı illerde okullar eğitime ara verdi.

Afyonkarahisar ve çevresinde etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde yarın eğitime bir gün ara verildi.

Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm okullarda eğitime 1 gün ara verilmesine karar verdi.

Kütahya'nın Altıntaş ve Dumlupınar ilçelerinde, kar yağışı ve tipi nedeniyle yarın eğitime ara verilecek.

Denizli il genelinde de  yarın tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Kırıkkale'nin Keskin, Karakeçili, Balışeyh ve Sulakyurt ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.    

Kırıkkale Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle 4 ilçede yarın eğitime 1 gün ara verileceği bildirildi.    

Keskin, Balışeyh, Karakeçili ve Sulakyurt ilçelerindeki ilköğretim ve liselerde yarın eğitim verilemeyeceği belirtilen açıklamada, il genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli vatandaşların da yarın izinli sayılacakları kaydedildi.

Uşak'ta başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.    

Uşak Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışının, kentte hayatı etkilediğini belirterek, il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiğini söyledi. Düzgün, yağışın yarından sonra da devam etmesi durumunda tatilin uzatılabileceğini kaydetti.

Muğla Valisi Fatih Şahin tarafından yapılan yazılı açıklamayla, merkeze bağlı dağ köylerinde kar yağışının gün boyunca devam etmesi nedeniyle olumsuzluğa meydan vermemek için 10 köyde ilköğretim okulları 2 gün tatil edildiği bildirildi. Açıklamada, tatil edilen okullar şöyle sıralandı:

“Dokuzçam İlköğretim Okulu, Gazeller İlköğretim Okulu, Göktepe Ş.J.Uz.Çvş. Berkant Şara İlköğretim Okulu, Kuzluk Süleyman Öztürk İlköğretim Okulu, Avcılar İlköğretim Okulu, Çamoluk İlköğretim Okulu, Esençay İlköğretim Okulu, Günlüce İlköğretim Okulu, Sungur İlköğretim Okulu, Taşlı İlköğretim Okulu.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER