Hüseyin Çelik: Uzaktan eğitim yerine ranza sayısını artıralım

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, üniversitelerin açılmasından yana olduğunu söyleyerek farklı alternatifler sundu.

Hüseyin Çelik: Uzaktan eğitim yerine ranza sayısını artıralım

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 6,4 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Diğer yandan Kahramanmaraş'ın yanı sıra Gaziantep ve Adıyaman'da çok sayıda deprem meydana geldi.

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre 6 Şubat Pazartesi günü saat 13:24'te Gaziantep Elbistan merkezli depremin büyüklüğünü 7.6 olarak açıklandı.

TÜM TÜRKİYE'DE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Tüm Türkiye’de okullarımızı 20 Şubat’a kadar tatil ediyoruz" şeklinde konuşurken, OHAL bölgesindeki 10 ilde ise 1 Mart'a kadar ara verildiğini duyurdu.

ÜNİVERSİTELERİN AÇILIŞI DA ERTELENDİ

YÖK, tüm yükseköğretim kurumlarında bahar eğitim ve öğretim dönemi açılışının ikinci bir duyuruya kadar ertelendiğini duyurdu.

YAZA KADAR TATİL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, "Yaz mevsimine kadar üniversitelerimizi tatil ediyoruz. Tamamen uzaktan eğitimle devam edecekler" açıklamasını yaptı.

HÜSEYİN ÇELİK'TEN 'KAPATILMAMALI' ÇAĞRISI

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, tüm Türkiye'nin tartıştığı konu hakkında sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Hüseyin Çelik, üniversitelerin kapatılmamasından yana olduğunu söyleyerek, farlı alternatifler ortaya koydu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER