İstanbul MEB'de Geçici Görevlendirmelere İptal Geldi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu imzalı yazı ile Meb'deki her türden görevlendirmeler iptal edildi.

İstanbul MEB'de Geçici Görevlendirmelere İptal Geldi

İstanbul Valisi HüseyinAvni  Mutlu imzalı yazı ile İstanbul  Meb'deki her türde görevlendirmeler iptal edildi. Görevlendirme olarak çalışan İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Okul ve Kurum Müdürleri, Müdür Baş Yardımcıları, Müdür Yardımcıları ve her türlü görevlendirme öğretmenlerin görevlendirmelerinin bittiği tarih itibariyle kadrolarının bulunduğu kurumlara dönecekleri ve görevlendirmelerinin uzatılmayacağı vali imzasıyla ilçelere gönderildi.

Görevlendirme iptalinin, Bakan Dinçer'in İstanbul'da mülki amirlerle yaptığı toplantıda gündeme geldiği; Bakanlık görevlendirmelerinin iptali ile ilgili yazınında yolda olduğu belirtiliyor.




Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
doğru
doğru - 12 yıl Önce

Tamam işte olması gerekende bu değil mi zaten? bi ton vasıfsız adam yalakalıkla görevlendirme yaptırıyor hele hele okul idareleri dünya kadar görevlendirme, gir arkadaşım sınavına kazan olsun bitsin.

Şef
Şef - 12 yıl Önce

Bu iptal işlemlerinin Türkiye Geneline yayılmasını temenni ederim. Bir ilçede şef olarak görev yapıyorum. Norm olarak 3 Şef kadrosu var ve dolu ancak iki şef ilde geçici görevde yanlarında 4'er tane memur ile sadece bir bölüme bakıyorlar. Bizim günahımız nedir biz ilçede bütün birimlerden sorumlu ve memur hüviyetinde çalışıyorum.

AYHAN YILMAZ
AYHAN YILMAZ - 12 yıl Önce

Benim anlamadığım yenilenen egitim sistemi teknolojiye dayalı proje tabanlı bir sistem iken bu teknolojiyi okullarda yürütmekle görevli olan Bilişim Teknolojileri formatör Öğretmenlerinde görevlendirmeliri sona ermekte peki tüm bunları sayın bakan iptal ederken neyi düşündü acaba

osman kıraz
osman kıraz - 12 yıl Önce

geç bile kalındı çok iyi olur

SIRADAKİ HABER