İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE BÜYÜK OPERASYON

Tüm İlçe Müdürleri Değişiyor

İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE BÜYÜK OPERASYON
Muammer YILDIZ'ın tekrar İstanbul Milli Eğitim Müdürü olarak atamasının yapılmasının ardından İstanbul MEM'de çok geniş kapsamlı yeniden yapılanma hareketi debaşlamış oldu.
 
Milli Eğitim Kaynaklarından aldığımız bilgilere göre ilk etapta görevden alınıp geçtiğimizhafta tekrar geçici olarak görevlendirildiklerini duyurduğumuz 39 İlçe Milli Eğitim Müdürü Eğitim Uzmanı kadrosuna çekildiler.
 
Eğitim Uzmanı kadrosuna çekilen Tüm  İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin Eğitim Uzmanı olarak atanma kararnameleri bugün itibariyle İl MEM'e ulaştı.
 
Eğitim Uzmanı kadrosuna atana eski ilçe milli eğitim müdürlerinden bazılarının Yeniden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosuna atanması ( yeni kanunla görevlendirilmesi) yapılacakken birçok İlçe Milli Eğitim Müdürününyerine ise yeni İlçe Milli Eğitim Müdürleri atanacak.
 
Bugün itibariyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Olarak Ataması kesinleşen İbrahim DEMİR Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.
Ajans Kamu
Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
myldirim
myldirim - 10 yıl Önce

bakanlık taşra teşkilatlarında değişiklik yapmak yada yapmamak çok önemli değildir.önemli olan öğretmenlik mesleğiniinsan yetiştiren isimsiz mühendis konumuna getirmek ve devamını sağlayabilmektir.

SIRADAKİ HABER