İSTANBUL'DA 18 İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDİ!

İstanbul Valiliği'nin kar tatili konusundaki yetkiyi ilçe kaymakamlıklarına bırakması üzerine, 18 ilçenin kaymakamlığı yarın için tatil kararı aldı.

İSTANBUL'DA 18 İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDİ!

    İstanbul da okulların Cuma günü tatil edildiği ilçeler şunlar:
 
    Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Başakşehir, Avcılar, Bağcılar, Küçükçekmece, Kağıthane, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Arnavutköy, Sultanbeyli, Çekmeköy, Sancaktepe, Kartal,Bayrampaşa ve Ataşehir. 
   
     Daha önce Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklanan listede yer alan Çatalca'da ise tatil kararı alınmadığı öğrenildi.
 
    Valiliğin kararından sonra, veliler ve öğrenciler ilçe kaymakamlıklarının resmi internet sitelerine yüklenince, kaymakamlıkların sitelerine uzun süre erişim sağlanamadı. 
Bazı veliler, kararın ilçe kaymakamlıklarına bırakılmasını eleştirerek, oturdukları ilçede sokakların hâlâ karla kaplı olduğunu, ancak çocuklarının eğitim gördüğü okulun yarın açık olacağını söylediler. Veliler, "Çocuklarımız o okula nasıl gidecek?" diye sordular.  
 
      SOSYAL MEDYA İMDADA YETİŞTİ
 
     Çoğu ilçe kaymakamı, Twitter veya Facebook hesabı üzerinden tatil kararını açıkladı. Bazı belediyeler ile ilçe milli eğitim müdürlükleri de yine sosyal medya üzerinden tatil kararını öğrencilere ve velilere duyurdu.

 
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER