KARAMAN İL MEM ÜCRETLİ ÖĞRETMEN ALACAK

İL MEM, Nisan Ayında Ücretli Öğretmen Alacak!

KARAMAN İL MEM ÜCRETLİ ÖĞRETMEN ALACAK
2013 - 2014 Eğitim - Öğretim yılında Karaman İlindeki eğitim kurumlarında Fen Bilgisi, Fizik ve Matematik branşlarında bugune kadar dersler boş geçtiğinden 03 Nisana'a Kadar başvuru süresi konularak Ücretli Öğretmen Görevlendirmesi yapılacağı duyuruldu.

 
Öğretmenler atama beklerken ve öğretmen açığı da ortadayken; İller ücretli öğretmen almaya devam ediyor!
 
İşte o duyuru:
 
2013 - 2014 Eğitim - Öğretim yılında İlimizdeki eğitim kurumlarımıza Fen Bilgisi, Fizik ve Matematik branşlarında Müdürlüğümüzce Ücretli Öğretmen Görevlendirmesi yapılacaktır.
İlimiz merkez ve merkeze bağlı eğitim kurumlarında, EK DERS ÜCRETİ karşılığı öğretmenlik başvuruları 21.03.2014 – 03.04.2014 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacaktır.
 
Başvuruların değerlendirilmesi sonucu görev verilecek adaylara telefon veya cep telefonlarından irtibat kurulacak ve aşağıdaki belgelerle birlikte müdürlüğümüze gelmeleri istenecektir.
 
Ders Ücretli Öğretmen görevlendirmeleri Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğünün 80 sayılı TTK’nin çizelgesine uygun olarak yapılacağından, adaylar başvurularını bu çizelgedeki mezuniyetlerine göre belirlenmiş alanlara yapmaları gerekmektedir. Mezuniyetlerine uygun alana başvuru yapmayanların ya da bu çizelgede mezuniyet alanları bulunmayanların başvuruları ikinci öncelikli olarak değerlendirilecektir.
 
Ek Ders Ücreti Karşılığı Öğretmen görevlendirmeleri öncelikleri aşağıda belirtilen sıralamaya uygun olarak yapılacaktır.
 
a) -     Eğitim Fakültesi Mezunları
 
b) -     Fakülte Mezunu olup, Pedagojik Formasyon Sertifikası sahibi olanlar
 
c) -     Fakülte Mezunları
 
Başvuru Sonrası Görev Verilecek Adaylardan İstenecek Belgeler:
 
 
1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 adet)
 
2. Sağlık Raporu ( Aile Hekiminden Alınacak)
 
3. Mezuniyet Belgesi Örneği (Aslı Görülecek)
 
4. Formasyon belgesi varsa (1 adet)
 
5.  KPSS10 Sınav Sonuç Belgesi (KPSS ye girenler için) 
 
Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü
 
İnsan Kaynakları Birimi
Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER