Kılıçdaroğlu'ndan 'uzaktan eğitim' kararına ilişkin çağrı: Bu sefer gençlere dokunmayalım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üniversitelerin uzaktan eğitime geçirilmesiyle KYK yurtlarına depremzedelerin yerleştirilmesine yönelik karara tepki göstererek "Genel Merkez binamız dahil, örgütümüzün tüm mekanlarını vermeye hazırım. Buna aile evlerimiz de dahildir. Bu sefer gençlere dokunmayalım" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'uzaktan eğitim' kararına ilişkin çağrı: Bu sefer gençlere dokunmayalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KYK yurtlarına depremzedelerin yerleştirileceğini ve üniversitelerin uzaktan eğitime geçilmesine yönelik kararı açıklamasının ardından yurtlar boşaltılmaya başlatılmıştı. Eğitimin yaza kadar uzaktan olmasına siyasiler tepki göstermeye devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara çağrıda bulunarak uzaktan eğitime geçilmesine yönelik kararın yeniden gözden geçirilmesini istedi. Kılıçdaroğlu, "Genel Merkez binamız dahil, örgütümüzün tüm mekanlarını vermeye hazırım. Buna aile evlerimiz de dahildir. Bu sefer gençlere dokunmayalım" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Üniversiteleri uzaktan eğitime alma kararının yeniden gözden geçirilmesini bekliyorum" diyen Kılıçdaroğlu, "Biz siyasal partiler olarak Türkiye’deki tüm altyapımızı açalım, afetin faturasını gençlerimize ödetmeyelim, onları hayattan koparmayalım.

Genel Merkez binamız dahil, örgütümüzün tüm mekanlarını vermeye hazırım. Buna aile evlerimiz de dahildir. Bu sefer gençlere dokunmayalım. Elimizde bir tek onlar kaldı."

KARAR GAZETESİ 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER