Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği dershaneden kötü haber. Öğrenciler CHP liderini pencereden çağırmıştı

Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü’nün CHP lideri Kılıçdaroğlu‘nun öğrencilerin daveti üzerine gittiği dershaneden savunma istediği ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği dershaneden kötü haber. Öğrenciler CHP liderini pencereden çağırmıştı

Ziyaret ve STK görüşmeleri için 13 Ocak Perşembe günü Zonguldak’a giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretine Soğuksu semtinden başlayıp Soğuksu esnafının sorunlarını dinledi.

Bu sırada pencereden kendisine seslenen öğrencilerin çağırması üzerine Özel Sınav Dershanesi’ne giderek gençlerle bir süre görüşen Kılıçdaroğlu, zafer işareti yapan gençlere aynı şekilde karşılık verip fotoğraf çektirdi. Bazı öğrenciler Kılıçdaroğlu ile selfie çektirip “Umudumuz sizsiniz” dedi.

Buna karşılık Kılıçdaroğlu ise “Hep birlikte başaracağız. İktidara geldiğimizde gençlerin üniversitelerde yaşanan eğitim ve barınma sorununu çözeceğiz” şeklinde konuşurken alkışlar ve tezahüratlarla uğurlandı.

“SİZ Mİ DAVET ETTİNİZ KENDİSİ Mİ GELDİ?”

Gazete Duvar’dan Mustafa Özdemir’in haberine göre, bu görüntülerin basına yansıması üzerine gazete kupürlerini keserek gönderen Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sınav Dershanesi’nden savunma istedi.

Savunma yazısında Kılıçdaroğlu’nun dershaneye kendisinin mi geldiğini yoksa davet mi edildiğini soran Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Okullar Şube Müdürlüğü, yazıya en kısa zamanda yanıt verilmesini istedi.

Dershane yönetimi konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, ceza verilip verilmeyeceği Milli Eğitim Müdürlüğünün soruşturması sonunda kesinleşecek.
 

YENİÇAĞ GAZETESİ 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER