MEB İLÇE MÜDÜRLERİNİ GÖREVDEN ALACAK

Son alınan duyumlara göre MEB bazı ilçe müdürleriyle yollarını ayıracak

MEB İLÇE MÜDÜRLERİNİ GÖREVDEN ALACAK
Görevlendirilmesi yapılan bazı ilçe müdürlerinden beklenen verim alınamadı. Özellikle yönetici görevlendirme sürecinde yapılan hatalar nedeniyle(belki de bu hataların bilerek yapıldığı düşünülmekte) adli ve idari davalarda MEB'in davaları kaybettiği, bu müdürlerin yönetmeliklere ve mevzuat hükümlerine uymadıkları, MEB'in birçok icraatına sekte vurdukları, MEB'in bu kişilerle yollarını ayıracağı belirtiliyor.
 
MEB çok doğru bir karar alarak görevlendirilen il/ilçe müdürleri hakkında öğretmenleri dinleyerek kararını veriyor. Bakanlıkça tanınan bazı MEB personellerine/öğretmenlere bulundukları ilçelerdeki müdürün davranışları, eğitime katkısı, bu zamana kadar neleri başarabildiği, öğretmen camiası içinde yeni il/ilçe müdürüne bakışın nasıl olduğu sorularak yol haritası belirleniyor.  İl müdürleri de ilçe müdürleri hakkında bilgi toplayarak gerekli yerlere iletiyor.



 kamuajans
Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
hikaye1
hikaye1 - 9 yıl Önce

Bakanlık eğitimi EBS teslim etmiş.Göreven alınmalar göstermelik olacaktır.Kıyıda köşede kalmış bir kaç kişiyi harcarlar o kadar.Hiç bir ebs li ilçe milli eğitim müdürüne dokunamazlar.

onur
onur - 9 yıl Önce

tetikçiler kullanılır atılır. bakanlık önce kıyım yolunu açtı. binlerce müdürü iyi kötü ayırt etmeden bu tetikçilerin eline bıraktı. şimdi de suç ortağı olmaktan kurtulmaya çalışıyor. bizim vicdanımızda asla temizlenemez siniz. emeklerimize saygısızlık ettiniz. asla sizlere hakkımızı helal etmeyeceğiz.

veli hasdal
veli hasdal - 9 yıl Önce

Denizli deki bazı ilçelere görevlendirilen ilçe MİLLİ eğitim Müdürleri özellikle irdelenmelidir. Okul müdürü başarıdan başarıya koşmuş ama bunu görmeyen okul müdür yardımcılığından ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilen zatı muhterem (abisinin sayesinde ) güzel bir tetikçilik yapmıştır. Bu adam Milli Eğitm Müdürlüğü değil çok iyi bir tetikçilik yapar. MEB bu kişiyi derhal görevden almalı bu kişinin eğitime katkısı olamaz.Aynı zamanda izin verilmeli adalet önünde hesap vermelidir.

onur
onur - 9 yıl Önce

tetikçiler önce kullanılır sonra suç üzerine bırakılarak atılır. tetikçiliğin tabiyatında vardır bu... meb de önce birçok çalışkan birikimli verimli müdürün harcanması için bu tetikçilere yol açmış şimdide kendini suç ortağı yapmamak için tetikçileri harcayacaktır. kime ne haksızlık ettiyseniz başınıza gelmesi olağandır tetikçiler. meb ve okullar iyi müdürlerini kaybetmiştir...

SIRADAKİ HABER