MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti. Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyarette Genel Müdür Gençoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın kısa adı İYEP olan İlkokullarda Yetiştirme Programı hakkında bilgi verdi.

MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı Ziyaret Etti

Eğitimin paydaşları olan öğretmenlerin projedeki önemini anlatan Gençoğlu, projenin öğretmenler tarafından sahiplenilmesini istedi. Projenin çocuklarımızın eksiklerini tespit etmek ve bu eksikleri gidermek noktasında alınması gereken tedbirleri belirlemek için önemli olduğunu bildiren Gençoğlu, sendikalardan destek istedi.

Genel Başkan Talip Geylan da ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Gençoğlu’na teşekkür etti. Projeyi genel olarak olumlu bulduklarını ve desteklediklerini kaydeden Geylan, eğitim çalışanlarının tedirgin olduğu hususlarda düzenleme yapılmasını istedi.

Genel Başkan Talip Geylan, öğretmenlerin projede resen görevlendirme yerine gönüllük esasına göre çalıştırılması gerektiğini söyleyerek, İYEP kapsamında görev alan öğretmenlerin ek ders ücretlerinin destekleme kurslarındaki gibi yüzde 100 artırımlı olmasını da istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER