MEB'DE GEÇİCİ GÖREVLENDİRMELERİN TAMAMI İPTAL EDİLECEK

Yeni Milli Eğitim Bakanı Eğitim camiasını yapılandırmaya devam ediyor. MEB'de adından uzun yıllar söz ettirecek şekilde kamuoyunu sarsan çalışmalara imza atan Ömer DİNÇER geçici görevlendirmeleri iptal etmeye hazırlanıyor.

MEB'DE GEÇİCİ GÖREVLENDİRMELERİN TAMAMI İPTAL EDİLECEK

Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER İstanbul'da katıldığı toplantıda 15 haziran 2012 tarihi itibari ile Milli Eğitim Bakanlığındaki tüm geçici görevlendirmeleri iptal edeceğini açıkladı. Geçici görevlendirme olarak görev yapan herkesin kadrosunda bulundu kurumlara görevinin başına döneceğini açıkladı.

Bundan sonra MEB'dce geçici görevlendirme diye bir şeyin olmayacağının altını çizen Bakan DİNÇER; Milli Eğitim Bakanlığının değişim dönüşümünde kararlı olduğunu ifade etti.





Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
haberkamu
haberkamu - 12 yıl Önce

alıntı yaptığınız sitenin adını haberkamu.com olarak yayınlar mısınız lütfen. haber kaynağı sitemizdir. Dİğer siteler haberi bizden almıştır.

MEHMET BEREKETLİ
MEHMET BEREKETLİ - 12 yıl Önce

Şayet bu uygulanırsa tek kelimeyle Sayın Bakanıma "Helal Olsun" derim.

Yaşar Gürakan
Yaşar Gürakan - 12 yıl Önce

Bakanımız önce yayınladığı genelgeye sahip çıksın. Malesef kedisini bir çok yerde takmıyorlar. Yada alay eder gibi görevden alıp tekrar başlatıyorlar.

ayla aksüt
ayla aksüt - 12 yıl Önce

Süper bir karar.Doğrusu bu, inşallah uygulanır.Okuldaki öğretmen dersten kaçıyor üstelik yüksek ücretle onayla bakanlık birimlerinde ve taşra teşkilatlarında çalışıyor görünüyordu.arada bir de iş yerine uğruyorlardı, banka matik memuru yani.Haksızlık biter inşallah.

alihan
alihan - 12 yıl Önce

Okuldaki öğretmen 15 saatin üzerinde derse girecek ki ek ders ücreti alsın ama zaten 15 saat bile çok yorucu.Öğretmenlik zor iş.İşte bu yüzden bazı açıkgözler şu proje bu proje adı altında çalışacaklar gibi sanki bakanlık birimlerine onayla geçiyorlardı bin torpille.Maaş artı denge tazminatı artı 18 saat ders ücreti ile 2.300 lira falan ellerine geçerken okuldaki öğretmen sadece 1600 alabiliyor.Hem çalışma kaç, hem de fazla para al.Karı koca böyle yapanlar var.Karısı bir birimde kocası öteki.İkisinin maaşı neredeyse 5 bin.Oh ne ala.Bu karar çok doğru, uygulanması dileği ile.

serkan
serkan - 12 yıl Önce

neden 15 haziran.hemen yapılsın

mert sarı
mert sarı - 12 yıl Önce

Bilgisayar öğretmenlerine ders yok, ne olacağımız hakkında düzenleme yok norm yok, şimdi görevlendirme formatörlük de yok e ne olcak çalışmalar devam ediyor 2003 te göreve başladım hala devam ediyor

musa musa
musa musa - 12 yıl Önce

hepsi yalan insanın bu yalanlara karnı tok.iptalden bahsediyorlar 2 gün önce görevlandirmeyle mdr.yrd. ataması yaptılar .iptal eden bu atamaları yapmaz.yada bakan biraz milli eğitime fransız..............


SIRADAKİ HABER