MEB'DEN MÜDÜR VE ÖĞRETMENLERE İKİ İYİ HABER

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'dan Öğretmen ve Müdürlere Müjde Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü bugün Eskişehir'de Eti Sosyal Bilimler Lisesindeki Müdürlerle yaptığı toplantıda Öğretmenlere ve Okul Müdürlerine iki müjde birden verdi.

MEB'DEN MÜDÜR VE ÖĞRETMENLERE İKİ İYİ HABER
MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'dan Öğretmen ve Müdürlere Müjde Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü bugün Eskişehir'de Eti Sosyal Bilimler Lisesindeki Müdürlerle toplantı yaptı.  kamudanhaber'in haberine göre   Aydoğdu toplantıda Öğretmenlere ve Okul Müdürlerine iki müjde birden verdi.

1-­Ek ders adaletsizliği düzelecek. Branş Öğretmenlerinin maaş karşılığı 15 saat, Sınıf Öğretmenlerinin ise 18 saat olmasıyla ilgili düzenleme yapılacak ve denge sağlanacak. Yani Sınıf ve Okul Öncesi Öğretmenlerinin haftalık maaş karşılığı 18 saatten 15 saate düşürelecek. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili çalışma yapılacak. Bu konuyla ilgili kesinlikle değişiklik yapılacak dedi.

2­-Müdürler de nöbet ücreti alacak. Daha önce de bu konu gündeme gelmişti. Kesinlik kazanması bekleniyor.
Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
erkan yılmaz
erkan yılmaz - 8 yıl Önce

Meslek öğretmenlerini kapsıyor mu bu uygulama? Bilindiği gibi meslek öğretmenlerin maaş karşılığı 20 saat derse girmesi gerekiyor.

ahmet vural
ahmet vural - 8 yıl Önce

özel eğitim bölümünde çalışan atolye öğretmenleri gerçekten mağdurlar haftada 30 saat ders var 20 saat maaş karşılığı girip 10 saat ekders alıyolar kesinlikle değişmeli

tamer yılmaz
tamer yılmaz - 8 yıl Önce

teknik öğretmen ücretleri nasıl olacak

SIRADAKİ HABER