MEB'DEN MÜDÜRLÜKLERE UYARI

Milli Eğitim Müdürlüklerinin Dikkatine

MEB'DEN MÜDÜRLÜKLERE UYARI
2013 - 2014 öğretim yılında Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları doğrultusunda yapılacak iş ve işlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için ilçe müdürlükleri düzeyinde İlçe Kalite Kurullarının oluşturulması gerekmektedir.

 
İlgi yönergenin 8. Maddesinde ifade edildiği üzere bu kurul okul ve kurumlardan gelen ödül başvurularını değerlendirir ve kurum kategorisinde yer alan her alt kategorinin ve ekip kategorisinin en iyi üç raporunu belirleyip İl Milli Müdürlüğü’ne gönderilir denilmektedir. Bu raporların değerlendirilmesi ise ilgili yönergenin 11. Maddesine göre İlçe Kalite Kurulunun belirleyeceği değerlendiriciler tarafından yapılacaktır. Değerlendiricilerin eğitimleri ise İl Kalite Kurulu’nca yapılacaktır. 
 
 
Bu bağlamda İlçe Kalite Kurulunu oluşturan personel bilgilerinin EK-1’deki formda; İlçe Kalite Kurulunca belirlenecek ve aşağıdaki tabloda belirtilen sayılar doğrultusunda oluşturulacak personel bilgilerinin EK-2’deki formda belirtilerek en geç 28/02/2014 tarihine kadar resmi yazı ve eposta ([email protected]) yoluyla (Excel ortamında ) müdürlüğümüz Strateji birimine bildirilmesi gerekmektedir.
Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER