MEB'DEN ÖĞRETMEN VE OKUL YÖNETİCİLERİNE BÜYÜK KOLAYLIK

Yeni oluşturulan MEBPersonel mobil uygulamasıyla tümöğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve personelimizbilgisayarlarının yanında akıllı cep telefonlarındanda MEBBİS'e girebilecek.

MEB'DEN ÖĞRETMEN VE OKUL YÖNETİCİLERİNE BÜYÜK KOLAYLIK
Milli Eğitim Bakanlığı olarak geçtiğimiz günlerde MEBBİS üzerinden çeşitli konularla ilgili sizlerintaleplerini aldık. Öğretmenlerle olan iletişimimizidaha da artırmak adına yeni bir uygulamayıhizmete sunuyoruz. Yeni oluşturulan MEBPersonel mobil uygulamasıyla tümöğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve personelimizbilgisayarlarının yanında akıllı cep telefonlarındanda MEBBİS'e girebilecek.
 
Bu sayede son yapılan değişikliklerden en kısazamanda haberdar olacak, özlük bilgileri, hizmet içieğitim bilgileri, görev ve görevlendirme kayıtları, izinler, ödüller, sınav bilgileri gibi daha pek çok veriyeburadan ulaşabileceksiniz. Ayrıca hizmet içi eğitim başvurularınızı buradan yapabileceksiniz.
 
MEB Personel test mobil uygulaması Android ve iOS platforma sahip tüm mobil cihazlarda sorunsuz birşekilde kullanılabilmektedir. Uygulamayı kullanabilmek için Android platforma sahip kullanıcılar Google Play uygulamasından, IOS platforma sahip kullanıcılar ise AppStore uygulamasından MEB Personeladındaki uygulamayı indirebilir. Uygulamanın yeni sürümleri için çalışmalar devam etmekte olup, öğrencive veliler için geliştirilen uygulama da ilerleyen zamanda yayımlanacaktır.
 
Yakın zamanda MEBBİS ve e-Okul hakkında önerilerinizi de alacağız ve bu iki sistemin geliştirilmesineyönelik çalışmalarımızı başlatacağız.
 
Tüm eğitim camiasına saygıyla duyurulur.
Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER