Milli Eğitim'in Sorunlar Dağ Gibi Ancak Bakan SKM Açılışında

Tokatlı olmasına rağmen Ordu'dan milletvekili adayı olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, son 20 yılın hikayesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde yerli ve milli davanın hikayesi olduğunu söyledi.

Milli Eğitim'in Sorunlar Dağ Gibi Ancak Bakan SKM Açılışında

Tokatlı olmasına rağmen Ordu'dan milletvekili adayı olan ve tepkileri dile getirdiği için Ordu AKP İL Başkanının istifa ettirilmesine neden olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ünye Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) açılışında, vatandaşların Kadir Gecesi'ni kutlayarak, Allah'tan, bu gecenin milletin birliğine, dirliğine katkı vermesini diledi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabırlar dileyen Özer, devlet ve millet el ele vererek 10 ili hızlı şekilde ayağa kaldıracaklarını belirtti.

Özer, kendisinin 81 ilin hizmetkarı olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tokat'ın da hizmetkarıyım, Ordu'nun da hizmetkarıyım, Ankara'nın da İstanbul'un da Ünye'nin de hizmetkarıyım. İnşallah sizlerle el ele vererek Ordumuzu çok daha iyi noktalara getireceğiz. Nasıl 20 yıl içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ordumuz eğitimden sağlığa tüm alanlarda hizmet almışsa bundan sonra da inşallah birlikte, beraberlik içerisinde bu hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz."

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Durmuş Zor'un programda, Ordu Spor Lisesi'nin adının Muhsin Yazıcıoğlu olması talebi üzerine Özer, "Sayın Başkanıma yine Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın ismiyle ilgili teklifini 'Başımız, gözümüz üstüne.' diyoruz. Memnuniyetle." dedi.

Bakan Özer, Ordu'da eğitimdeki 496 milyon liralık yatırımı 1 milyar 796 milyon liraya çıkardıklarına işaret ederek, Ordu'nun eğitimle ilgili her türlü sorununu adım adım çözeceklerini vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER