Müdür Yardımcısı Rotasyonu Ne Zaman?

Okul Müdür, Müdür başyardımcı ve müdür yardımcılarının zorunlu yer değiştirme takviminde değişikliğe gidiliyor...

Müdür Yardımcısı Rotasyonu Ne Zaman?

Eğitim Kurumları Yönetici Atama ve Yer Değiştirme yönetmelik çalışmasında Okul Müdür ve Müdür Başyardımcılarının zorunlu yer değiştirme takvimi Ağustos ve Eylül olarak belirlendi. Bu durumda 2011 yılı için müdür müdür başyardımcı ve müdür yardımcılarına bu iki ayda zorunlu yer değişikliği yapılacaktır.

 

 

Eğitim Kurumları Yönetici Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin yayınlanmak üzere düzenlenen halinde Zorunlu Yer değiştirme uygulamasına; Eğitim Kurumu müdür başyardımcıları ile müdür yardımcıları da ilave edilmiştir. Okul Müdürleri için 5 yıl uygulaması devam ederken, Yeni düzenlemeyle birlikte bulundukları eğitim kurumunda aralıksız asaleten 8(sekiz) yıllık çalışma süresini, tamamlayan müdür başyardımcı ve müdür yardımlarının da görev yerleri, Ek-2 Yönetici Değerlendirme Formu üzerinden yapılacak değerlendirme sonucu puan üstünlüğü esasına göre değiştirilecektir





Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
MUZDARİP
MUZDARİP - 13 yıl Önce

Okul müdürü olarak atandığım okulda 28 YIL AYNI YERDE ÇALIŞAN MÜDÜR YARDIMCISI VARDI.Adam bir üst yazısı bile yazamaz, ama her işi kendi yaptığını zan eden tüm işlerini bivefa öğretmenlere yaptıran zavallı idi, ancak kendi de farkında değildi. Bu tür insanlar yardan aşağı düşerken, yanındakileri de götürecek kadar bencil insanlar olduğunu yaşayarak gördüm. Devlet yönetimi yeniliklere kapalı , böyle dar kalıplı insanlarla yönetilemez... Geç olmadan bu yönetmelikte uygulanmalıdır.

hasan hüseyin akbaş
hasan hüseyin akbaş - 13 yıl Önce

puanlama kriterleri nelere göre yapılacaktır?

S.Hüseyin KORKMAZ
S.Hüseyin KORKMAZ - 13 yıl Önce

Müdürler 5 yıl iken yardımcılar neden 8 yıl...

Cemal AK
Cemal AK - 13 yıl Önce

İyi oldu.Gelen müdürler en azından yerleşmiş gruplaşmalarla uğraşmaz Burada ben senden önce vardım muamelesi ile uğraşmaz.Herkes işini yapar taşlar tam anlamıyla yerine oturur.Uygulama çok doğru kimse edebiyat yapmasın.

SIRADAKİ HABER