ŞUBE MÜDÜRLERİ EN ÇOK NEREYİ TERCİH ETTİ

Şube Müdürlüğünde Nereler Tercih Edildi

ŞUBE MÜDÜRLERİ EN ÇOK NEREYİ TERCİH ETTİ
10 nisan 2014 saat 17:00 itibariyle şube müdürlüğü tercih işlemleri sona erdi.. Atama sonuçları 16/04/2014 tarihinde, Bakanlığın Internet sitesinde duyurulacaktır Tercihte bulunan tüm arkadaşlara başarılar diler tercihlerine atanmalarını dileriz.
 
 
Şube müdürlüğü sözlü sınav sonuçları açıklandığında Türkiye birincisinin Balıkesir'den 98.80 puanla Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak halen görev yapan M. S ‘ın olduğunu haberleştirmiştik.Türkiye birincisi olan M.S ilk tercihinin Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yana kullanarak birinci sıradan tercih etmiştir.
 
Yine Türkiye sıralamasında 98.15 puanla İlk beş içerisinde yer alan S.A , Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü birinci sıradan tercih etmiştir.
 
- 77 puan ve üstü alan 1700 kişinin tercihlerini yüzde yetmişi batı illerinden yana kullandı
 
-90 puan ve üstü alan 450 kişinin büyük şehir statüsündeki batıdaki il merkezlerini ve büyük ilçeleri tercih etti
-Özellikle Ankara'ya beklenenin üzerinde başvuru yapıldığı bunlardan Çankaya ve İl Milli Eğitim müdürlüğüne 96 ve üstü puanın anacak yetebileceği yine Ankara'nın merkez ilçesi olmayan Kazan ve Ayaş'a bile 90 puan ve üstü bir puanla anacak atanabileceğidir.
-Balıkesir ,Bursa ve Aydın gibi illerin İstanbul'dan daha çok tercih edildiği İstanbul'a 90 puanla atanma şansın oldukça yüksek olduğu gözükmektedir. 
 
Selam ve saygılarımla
 
Fatih GENÇ 
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
filan
filan - 10 yıl Önce

Fatih bu bilgilrti nerden alıyorsu ? Biz İKGM arıtoruz bu soruların cevabını alamıyoruz.Sıralamamızı bilmiyoruz. Bu yönetmeliğe aykırı. Sıralamamızı bilmek sanki devlet sırrı

SIRADAKİ HABER