Talip Geylan: İsimlerinin önüne “İslami” sıfatını ulayarak günahlarını örtmeye çalışıyorlar

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, "malum sendikanın kul hakkı yemesi bitmek bilmiyor" dedi.

Talip Geylan: İsimlerinin önüne “İslami” sıfatını ulayarak günahlarını örtmeye çalışıyorlar

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, "malum sendikanın kul hakkı yemesi bitmek bilmiyor" dedi. Geylan'ın ifadeleri şu şekilde: 

Bir haber sitesi, Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Atama Yönetmeliği taslağını yayınlıyor. Sendika ve İslami STK’ların,yönetmeliğe mülakatın eklenmesini istediğini belirtilerek, “Bu yönetmeliğe,sendikanın isteği olan mülakatın ekleneceğini düşünüyoruz”diyerek de özelikle vurgu yapılıyor. Tabii istisnasız tüm okuyucular,mülakatı isteyen bu sendikanın, (yıllardır çekirdek çitler gibi çatır çatır kul hakkı yiyerek semiren) hangi sendika(!) olduğu hususunda ortak kanaat sahibidir. Öte yandan,(yüce Yaradan’ın merhamet kapısını kapattığı “kul hakkı” gasplarının zemini olarak ahlaksızca kullanılmış olan) mülakatı iştahla arzulayan sözde STK’ların isimlerinin önüne “İslami” sıfatını ulayarak günahlarını örtmeye çalışmalarına ne demeli? Şu unutulmasın ki, bu saatten sonra (ilgili tüm paydaşların malumat sahibi olduğu) Yönetici Atama Yönetmeliği’ne, ahlaksız telkin ve talepler doğrultusunda “mülakat” unsurunu ekleyenler günahın ortağı olacaktır. Allah’tan korkan, kuldan utanan ve yüreğinde zerre-i miktar adalet duygusu taşıyan sorumluluk makamındaki herkes, çalışanları ayrımcılığa tabi tutan, kul hakkı yiyen ve liyakati katleden süreçlerin tekrar yaşanmasına müsaade etmez. Takipçisiyiz…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER