Türkiye'nin Tek Bayan Milli Eğitim Müdürü Grup Başkanlığı'na Atandı

Türkiye'nin tek kadın İl Milli Eğitim Müdürü olarak Samsun'da görev yapan Hülya Ertürk Koç, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Grup Başkanlığı'na atandı

Türkiye'nin Tek Bayan Milli Eğitim Müdürü Grup Başkanlığı'na Atandı
Yaklaşık 2.5 yıldır Milli Eğitim İl Müdürü görevi yapan Koç, atama haberini Samsun Valisi'nin uluslar arası yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdiği sırada aldı. 2009 yılında İzmir Fen Lisesi Müdürü olarak görev yapan Hülya Ertürk Koç, Nimet Çubukçu'nun bakanlığı döneminde Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmıştı.

Hüseyin Çelik'in bakanlığı döneminde 2 defa takdirname ile ödüllendirilen Koç, mesleğine Ankara'da, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Grup Başkanı olarak devam edeceğini bildirdi. Samsun'da bulunmaktan ve burada görev yapmış olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Koç, "Benim için Samsun hayatımın dönüm noktası diyebileceğim yerlerin başında gelir. Çok özel ve müstesna bir yer olan Samsun'dan ayrılacak olmamın verdiği bir hüzün var. Ancak Ankara'da genel müdürlükte çalışacak olmamın verdiği de bir gurur var." diye konuştu.














Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2011, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER