UZM. ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU BAŞLADI

Uzman öğretmenlik için başvuru ekranı açıldı

UZM. ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU BAŞLADI
Kariyer Basamaklarında Yükselmeye İlişkin Değerlendirme (KBYD) Giriş Ekranı
 


Tıkla Başvurunu Yap
Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
sportmen
sportmen - 13 yıl Önce

başvurular başladı ama başlayamadı :))))) 2001 de tezli yüksek lisansı bitirdim ve uzmanlık sınavını 15 günle kaçırdım ( askerlikten dolayı ) dün başvuru yapayım dedim ama başvuru hakkınız bulunmamaktadır diye yazı çıktı.. ben 7 yıl şartı kalktı diye biliyordum yanlışmı biliyorum...

HAKAN KARTAL
HAKAN KARTAL - 13 yıl Önce

7 YILINI DOLDURMAYIP SINAVA GİRİP KAZANAN DANIŞTAYIN KARARIYLA UZMAN OLANLAR VAR.OZAMAN BAKANLIK BU SINAVA GİRİP KAZANAN HERKESİ UZMAN YAPMALIDIR.BAYAN ERKEK EŞİTLİ YOK BUNADA DAVA AÇILACAKTIR.ANAYASADA ÖDEVİMİZ OLAN ASKERLİĞİ YAPMAK BİZİ MAĞDURMU EDECEK.NEDEN KİMSE BUNA MÜDAHALE ETMİYOR.

HAKAN KARTAL
HAKAN KARTAL - 13 yıl Önce

7 YILI DOLDURMAYAN AMA SINAVA GİRİP KAZANAN SONRA DANIŞTAYIN KARARI İLE UZMAN ÖĞRETMEN OLANLAR VAR ARKADAŞLAR. ASKERE GİDERKEN HERKES AYLIKSIZ İZNE AYRILMIŞ SAYILIR.O ZAMAN KISA DÖNEM ASKERLİK YAPANLARINDA UZMANLIKTANFİLİ HİZMETE SAYILMASI LAZIM.BENİMLE AYNI TARİHTE GÖREVE BAŞLAYAN BAYAN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIM UZMAN OLDU BEN KISA DÖNEM ASKERLİKTEN DOLAYI OLAMADIM.EŞİTLİK İLKESİ NERDE.BENDE YARGI YOLUNA BAŞVURACAĞIM.

ÇAPAN
ÇAPAN - 13 yıl Önce

Sayın sportmen, yanlış bilmiyorsun. Tüm askere gidenlere günü kurtarmadığı için sınavlara başvuru yapamama konusunda bu ceza verildi ama yanlışlık düzeltildi, akabinde başvuru hakkı verildi.İnşallah bu defa tez zamanda yanlışlık düzeltilir yoksa herkes mahkemelere gider.

SIRADAKİ HABER