YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARINI AÇIKLAMAYAN İLLER

Yönetici atama (görevlendirme) takvimi 26 Ağustos'ta tamamlandı. Üzerinden 1 aya yakın geçmesine rağmen bazı il milli eğitim müdürlükleri yönetici atama sonuçlarını açıklamadı

YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARINI AÇIKLAMAYAN İLLER
Yönetici atama (görevlendirme) takvimi 26 Ağustos'ta tamamlandı. Üzerinden 1 aya yakın geçmesine rağmen Hatay, Rize, Karabük, Bayburt ve  Aydın İl mill eğitim müdürlükleri yönetici atama sonuçlarını açıklamadı. kamudanhaber'de yer alan habere göre geçtiğimiz eğitim yılı yönetici atamalarının yıl içerisinde tamamlanması sonucu büyük sıkıntılar yaşanmıştı. MEB aynı sıkıntıların yaşanmaması için bu yıl takvimi öne almış, yönetici atamalarının eğitim-öğretim süreci başlamadan bitmesini istemişti. Yönetici atama sureci Bakanlığın bu hassasiyeti sonucu bu yıl birçok ilde tamamlanmasına rağmen, bazı iller ortada hiçbir neden olmadan veya herhangi bir gerekçe göstermeden atamaları tamamlamadılar.

MEB, eğitim-öğretim başlamadan yönetici atama sürecini tamamlamalıdır. Aksi takdirde, bu illerde dersler başladıktan sonra önemli ölçüde yer değişikliği yaşanacak, okullar ve öğrenciler öğretmensiz kalarak eğitim büyük yaralar alacaktır. 
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER