Adalet Bakanımız Gül İle İş Dünyası ve STK'larla Yapacağımız Toplantıları Değerlendirdik

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile bir araya gelmesine dair, "Önümüzdeki günlerde iş dünyasının görüşlerini de alıp adımlarımızı hızla atacağız."

Adalet Bakanımız Gül İle İş Dünyası ve STK'larla Yapacağımız Toplantıları Değerlendirdik

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile bir araya geldiklerini aktardı.

Görüşmenin içeriğine dair bilgi veren Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "İş dünyası ve STK’lar ile yapacağımız toplantılar öncesi bir değerlendirme yaptık. Önümüzdeki günlerde iş dünyasının görüşlerini de alıp adımlarımızı hızla atacağız."

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, bakanlığın bütçesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmeleri sırasında, "Önümüzdeki günlerde Adalet Bakanımızla birlikte sivil toplum kuruluşlarımızla, iş dünyamızla, TOBB'la, TÜSİAD'la, MÜSİAD'la, DEİK'le, TİM'le ve benzeri tüm kuruluşlarla bir araya geleceğiz. Dinleyeceğiz.

Ne tür sorunlar yaşıyorlar, uygulamada ne tür sorunlarla karşı karşıya kalıyorlar, bunları teker teker konuşacağız, tartışacağız. Ortak bir akılla yapılması gereken düzenlemeleri yapacağız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER