AVM'lerde Efsane Cuma Kalabalığı

Dünyanın birçok ülkesinde kasım ayının son haftası indirimli alışveriş kampanyaların gerçekleştiği ve Türkiye'de "Efsane Cuma" olarak adlandırılan indirim günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AVM'lerde Efsane Cuma Kalabalığı

Birçok firmanın gerçekleştirmiş olduğu çeşitli kampanyalardan faydalanmak isteyenler, alışveriş merkezlerinde kalabalığa sebep oldu.

İstanbul Esenyurt'ta alışveriş merkezinin içindeki mağazaların önünde uzun kuyruklar oluştu. Sırada bekleyen vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uyduğu gözlendi.

Üsküdar Acıbadem'de bir alışveriş merkezinin içinde vatandaşlara, güvenlik görevlileri Kovid-19 tedbirleri kapsamında uyarıda bulundu. 

Bazı vatandaşların ise yiyeceklerini alıp alışveriş merkezin dışında yedikleri, esnada maske ve mesafe kurallarına uymadıkları görüldü.

Bayrampaşa ve Bakırköy'de bazı alışveriş merkezlerinde yoğunluk oluşurken, polis ve zabıta ekipleri maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda vatandaşları uyardı.

Alışveriş merkezlerindeki otoparkların da hafta içi olmasına dolu olması dikkatlerden kaçmadı.

Ankara'da "Efsane Cuma" yoğunluğu

Ankara'da "Efsane Cuma" kampanyası dolayısıyla bazı alışveriş merkezlerinde yoğunluk oluştuğu gözlendi. 

Birçok firmanın gerçekleştirmiş olduğu çeşitli indirim kampanyalarından yararlanmak isteyenler, alışveriş merkezlerinde kalabalığa sebep oldu. 

Alışveriş merkezlerinde özellikle teknoloji, giyim ve kozmetik ürünlerinin satıldığı mağazalarda yoğunluk görüldü, sosyal mesafe kuralın ihlal yapıldığı gözlendi. 

Mağazaların önünde vatandaşlar uzun kuyrukta bekledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2020, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER