Bakan Selçuk Açıkladı: Ödemeler Bugün Yapılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti kapsamında 131 bin çocuk için 138 milyon lira ödeme bugün gerçekleşeceğini söyledi.

Bakan Selçuk Açıkladı: Ödemeler Bugün Yapılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yapmış olduğu yazılı açıklamada, çocukların aileleriyle bayram sevincini yaşaması ve ailelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED) ödemeleri öne çekildiğini duyurdu.

Bu yıl Kurban Bayramı' 31 Temmuz-3 Ağustos tarihlerine denk gelmesi sebebiyle SED hizmeti kapsamında il müdürlükleri 2020 yılı ağustos ayı için gerçekleştirilecek ödemelerin bugün yapılacağını söyleyen Selçuk, şunları söyledi:

Bayram öncesi SED hizmetinden yararlanan 131 bin çocuğumuz için 138 milyon lira ödeme gerçekleştireceğiz. SED ile çocuklarımızı aile yanında destekleyerek aile bütünlüğünü koruyor ve çocuklarımızın üstün yararını gözetiyoruz.

Ödemeler tüm çocuklar ve aileleri için hayırlı olmasını diliyorum. Çocuklarımızın ve kıymetli ailelerinin mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2020, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER