Bulgarlar akın akın gelmeye devam ediyor... Artık ekmek ve suyu da Türkiye'den alıyorlar

Bulgaristan'ın Türkiye’den dönüşlerde uygulanan PCR testi şartını kaldırmasının ardından, Edirne'ye akın akın gelmeye devam eden Bulgar turistler, şimdi de ekmek, su, deterjan ve marul gibi ürünleri de almak için ülke değiştirmeye başladı.

Bulgarlar akın akın gelmeye devam ediyor... Artık ekmek ve suyu da Türkiye'den alıyorlar

Bulgaristan Türkiye'den dönüşlerde PCR testi zorunluluğunun kaldırılmasının ardından Edirne esnafıyla birlikte Bulgar turistler de rahat nefes almaya başladı. Otobüslerle ya da kendi araçlarıyla kente alışverişe gelen turistler, ekmeğinden suyuna kadar her türlü ihtiyacını buradan karşılıyor.

   

Bulgarlar akın akın gelmeye devam ediyor... Artık ekmek ve suyu da Türkiye'den alıyorlar 2

2/10

KOLİLERLE ALIŞVERİŞ YAPIYORLAR

Özellikle cuma, cumartesi ve pazar günleri Edirne’ye akın eden Bulgar turistlerin bagajlarında yer kalmadı. Çuvallar ve kolilerle alışveriş yapan Bulgarlar, aldıklarını taşımakta zorlandı.

   

Bulgarlar akın akın gelmeye devam ediyor... Artık ekmek ve suyu da Türkiye'den alıyorlar 3

3/10

Gıdadan giyime, ev eşyasından temizlik ürünlerine kadar birçok ihtiyacını Türkiye’den karşılayan Bulgarlar, artık ekmek ve suyunu da Edirne’den almaya başladı. Hafta sonu yaşanan turist yoğunluğuna bağlı olarak otoparklarda yer kalmazken, çarşı, pazar ve alışveriş merkezlerinde de adım atacak yer kalmadı.

KARAR GAZETESİ 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER