Yüzde 12 İndirim Yapılacak Elektrik Desteği Genişledi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı çeşitli açıklamalarda bulundu. Bakan Düzenleme ile hayvancılık yapanlar da yüzde %12 civarında indirimden yararlanmış olacaklar. 

Yüzde 12 İndirim Yapılacak Elektrik Desteği Genişledi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, tarımsal sulama gurubunun yanında hayvancılık yapanlara da yönelik bir düzenleme yaptıklarını belirterek bu uygulamadan sonra yüzde 12 civarında indirimden yararlanmış olacaklar. Biz bu uygulamayla hayvancılığı da desteklemiş olacağız.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir otelde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Dönmez, burada yaptığı konuşmada, sorunun değil çözümün parçası olanların başarı elde ettiğini, ulusal ve yerel kalkınma planlarının uyumunun son derece önemli olduğunu söyledi.

Hem yerelde hem genelde uyum içinde çalışma başarısını yakalayanların yatırımları katladığını söyleyen Dönmez, hükümet olarak gerçek hizmetleri halkın ayağına götürdüklerini belirtti.

Damacana kültürüyle 1990'lı yıllarda tanıştıklarını dile getiren Dönmez Su kesildiği için vatandaş içecek suyu bulamıyor damaca alıyordu, kültür öyle başladı. Birçok büyükşehirde musluklardan akan su daha kaliteli, diğerinin kalitesini tartışır hale geldik.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER