Emniyet Genel Müdürlüğü'nden ÖDÜLLÜ yarışma

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve tarafından "Bu Kemer Sana Çok Yakışır" konulu "Afiş ve Slogan Yarışması" düzenlenecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden ÖDÜLLÜ yarışma

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı'nın da onayı ile; 2017-2018 eğitim öğretim yılında Türkiye geneli resmî/özel tüm ortaokul öğrencilerine yönelik, öğrencilerin trafik güvenliği konusunda bilinçlendirilmesi ve trafikte doğru davranışların kazandırılması amacıyla , "Bu Kemer Sana Çok Yakışır" konulu "Afiş ve Slogan Yarışması" düzenlenecek.

Duyurusuna http://yegitek.meb.gov.tr/www/yarisma-duyurulari/kategori/18 linkinden ulaşılabilecek olan söz konusu yarışmanın; Karayolu Trafik Güvenliğine ilişkin araç içinde emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırması amaçlanıyor.

“Bu Kemer Sana Çok Yakışır” konulu Fotoğraf - GİF ve Kısa Film ile Afiş ve Slogan yarışması ile aynı adı taşıyan bir de internet sitesi hazırlandı. İnternet sitesinin adı: www.bukemersanacokyakisir.com

Yarışmaya katılacak olanlar eserlerini www.bukemersanacokyakisir.com adresine yükleyecekler. www.bukemersanacokyakisir.com adresine yüklenen eserlerden, siteye giriş yapan kişilerin en çok beğenisini alan eserler arasından dereceye girenlere ödül verilecek. Eserler siteye 31 Ağustos tarihine kadar yükelenebilecek. 31 Ağutos'tan 14 Eylül tarhine kadar da eserlere site üzerinden 

Görsel Kategorisi

18 yaş üstü tüm bireyler Fotoğraf - GİF ve Kısa Film  yarışmasına katılabilecektir. 18 yaş altındaki bireyler kendi adları ile bu kategorideki yarışmaya bizzat katılım sağlayamayacak olup eserlerini yalnızca kanuni temsilcileri adıyla (veli/vasileri) yarışmaya katılım sağlayabileceklerdir.

Afiş Kategorisi

Ülkemizdeki tüm ortaokul öğrencileri Afiş yarışmasına katılabilecektir. Katılımcıların eserlerinin dereceye girmesi durumunda katılımcılardan ayrıca öğrenim belgelerini ibraz etmeleri istenecektir. Ödülleri kanuni temsilcileri (veli/vasi) ile birlikte verilecektir.

Slogan Kategorisi

Ülkemizdeki tüm ortaokul öğrencileri Slogan yarışmasına katılabilecektir. Katılımcıların eserlerinin dereceye girmesi durumunda katılımcılardan ayrıca öğrenim belgelerini ibraz etmeleri istenecektir. Ödülleri kanuni temsilcileri (veli/vasi) ile birlikte verilecektir.

Görsel tasarım kategorisinde birinciye otomobil, ikinciye bilgisayar, üçüncüye tablet verilecek.

Slogan ve Afiş kategorisinde ise birinciye paris euro disney gezisi, ikinciye bilgisayar, üçüncüye tablet verilecek.

Yarışmada dereceye giren ilk on kişiye de mansiyon ödülüyle katılım sertifikası ve ayrıca oy kullanmak için siteye giriş yapan ilk bin kişiye çocuk hediye seti verilecek.

Yarışma Koordinasyon Birimleri

Yürütme Birimi

T.C. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü

Destek Birimi

Milli Eğitim Bakanlığı

Türkiye Sigorta Birliği

Sekreterya / İletişim

Emniyet Genel Müdürlüğü

Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı

Ayrancı Mah. Dikmen Cad. No:11 Çankaya / ANKARA

Telefon: 0 312 462 21 74 

Bize Ulaşın

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER