Son dakika! Gaziantep'te katliam gibi kaza: 16 kişi hayatını kaybetti 21 yaralı

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 16 kişi öldü, 21 kişi yaralandı. Kazada başka bir göreve giderken kazayı görüp, yaralılara yardım eden İhlas Haber Ajansı çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver de hayatını kaybetti.

Son dakika! Gaziantep'te katliam gibi kaza: 16 kişi hayatını kaybetti 21 yaralı

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracı ile bölgede bulunan İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına yolcu otobüsü çarptı.

Otobüsün de devrildiği kaza bölgesine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, kazada 15 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, "Otobüs kaza yapıyor. Buna itfaiye, sağlık ekipleri ve diğer mesai arkadaşlarımız müdahale ederken, 200 metre geride başka bir otobüs kaza yapıyor. Kaza yapan otobüs kayarak ekiplerimize ve yaralılara çarpıyor. İlk belirlemelere 15 vatandaşımız vefat etti. Şu an müdahaleler devam ediyor. Yaralılar hastaneye sevk ediliyor. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Gaziantep Valisi Gül ayrıca, "(Nizip'teki kaza) İlk belirlemelere göre 15 vefat eden vatandaşımız var, aralarında 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci var" dedi.Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Kaza bölgesine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Başka bir göreve giderken kazayı görüp, yaralılara yardım eden İhlas Haber Ajansı çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver de hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nda, bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracına yolcu otobüsü çarparak devrildi.

Kaza nedeniyle TAG Otoyolu'nun Nizip istikametine doğru olan bölümü ulaşıma kapatıldı.

Ajanslar olay yerinden son dakika haberleri geçmeye devam ediyor…

"BAŞIMIZ SAĞ OLSUN"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter hesabından kazaya ilişkin açıklama yaptı.

Kazada yaralananların hastaneye kaldırıldığını belirten Soylu, "Vefat eden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin" dedi

Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 16'ya yükseldi.

KARAR GAZETESİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER