2016 ŞUBAT ÖZÜR GRUBUN DA BİNLERCE ÖĞRETMEN EŞİNDEN VE ÇOCUĞUNDAN AYRI KALDI TEK ÇÖZÜM İL VE İLÇE EMRİNİN VERİLMESİDİR

                2016 ŞUBAT ÖZÜR GRUBUN DA BİNLERCE ÖĞRETMEN EŞİNDEN VE ÇOCUĞUNDAN AYRI KALDI TEK ÇÖZÜM İL VE İLÇE EMRİNİN VERİLMESİDİR
Özür grubu tayini sonucunda tayini çıkmayan binlerce öğretmen eşinden ve çocuğundan ayrı kaldı. 2016 nın Türkiyesinde aile bütünlüğü konusunda çok hassas olan bir hükümetin iktidarda olmasına rağmen nasıl olur da bu kadar büyük bir mağduriyet öğretmenlere ve ailesine yaşatılabilir anlamış değiliz. Milli eğitim bakanımız Öğretmen dostu Nabi AVCI ‘dan mağduriyetlerin çözümü için il ve ilçe emrinin verilmesini istiyoruz.
          Özür grubu tayini sonucu ailesine kavuşamayan öğretmenler şuan ne olacak tedirginliği ile Milli Eğitim Bakanlığından açıklama beklemektedirler. Ve 20 nin üzerinde eğitim sendikasından sadece 3 eğitim sendikası özür grubu mağduru öğretmenlere destek olmaktadır ve öğretmenler diğer sendikalardan konu ile ilgili en küçük bir açıklama veya girişim görememektedirler. Sendikaların aile bütünlüğü gibi hassas bir konuda sessiz kalmaları da üzücü bir durumdur.
          Öğretmenlerin eşinden ve çocuğundan aylarca ayrı kalması bütün kazancını yola vermesini geçtik manevi anlamda öğretmenleri çok sarsmaktadır. Diğer bakanlıklarda çok hassas bir konu olarak zaman şartı aranmadan birleştirilen aileler neden Milli eğitim bakanlığında önemsenmeyen bir konu olarak görülmektedir.
          Başta sayın bakanımız Nabi AVCI ve tüm siyasiler ile eğitim sendikalarına çağrıda bulunuyoruz lütfen sesimizi duyun ve bize bu acıları yaşatmadan mağduriyete son verin ailemizden uzakta iken bizim aklımızda ruhumuzda onların yanında olduğu için bizlerden ne verim beklenebilir ki . 
Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER