9 İLDE OKULLAR TATİL

Kar yağışı nedeniyle, Şırnak, Rize, Kastamonu, Van ve Bol'da okullar tatil.

9  İLDE OKULLAR TATİL
Rize, Şırnak, Van, Siirt, Artvin, Kastamonu, Samsun, Tokat ve Bolu'nun bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim bugün ara verildi.

Rize'nin Çamlıhemşin ve Hemşin ilçelerinde elverişsiz hava şartları nedeniyle eğitime bugün ara verilecek.
 
İlçe kaymakamlıklardan yapılan açıklamalara göre, dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı olumsuzlukların yaşanabileceği değerlendirilerek, ilk ve orta dereceli okullarda, bugün eğitime ara verilecek.
 
Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli, hamile, bebek emziren kadın ve kronik rahatsızlığı bulunan personel de bugün idari izinli sayılacak.
 
TOKAT'TA EĞİTİME KAR ENGELİ
Tokat'tın Başçiftlik ilçesinde, yoğun kar yağışı  nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

 İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, ilçede kar yağışı ve olumsuz havanının etkili olduğunu söyledi.

Yazıcı, hava şartlarından dolayı kaymakamlık tarafından bugün  Başçiftlik ilçesinde okullarda eğitime ara verildiğini kaydetti.

 
SAMSUN’DA BAZI OKULLAR TATİL EDİLDİ

Samsun'un üç ilçesinde olumsuz hava şartları dolayısıyla bazı okullar bir gün süreyle tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre elverişsiz hava şartları nedeniyle Terme ilçesinde; Ambartepe Çok Programlı Anadolu Lisesi, Ambartepe İlkokulu ve Ambartepe Ortaokulu, Alaçam ilçesinde; Kızlan Ortaokulu, Kızlan İlkokulu, Pelitbükü İlkokulu, Umutlu İlkokulu, Örenli İlkokulu, Yoğunpelit İlkokulu ve Hasırlık İlkokulu, Salıpazarı ilçesinde; Tanhal İlkokulu, Tanhal Ortaokulu, Konakören İlkokulu ve Konakören Ortaokulu’nda 4 Aralık 2015 Cuma günü bir gün süreyle eğitim-öğretime ara verildiği açıklandı.
 
ŞIRNAK'TA OKULLAR BUGÜN DE TATİL
 
Şırnak Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 4 Aralık Cuma günü tatil edildiğini açıkladı.  
 
Şırnak Valiliği dün akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklamada, 'Yoğun kar yağışı nedeniyle, Şırnak merkez ve merkez ilçeye bağlı belde ve köylerde, ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarında (Kasrik ve Kumçatı beldeleri dışında) 04 Aralık 2015 (bugün) tarihinde eğitime bir 1 gün süre ile ara verilmiştir' denildi.
 
VAN'DA OKULLARA KAR TATİLİ
 
Van’da dün gün boyu etkili olan kar yağışı sonucu 776 yerleşim biriminin yolunun kapanmasına neden olurken, kent genelinde tüm okullarda eğitime bugün ara verildi.
 
BOLU'DA 3 İLÇEDE KAR TATİLİ
 
Bolu Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, yoğun kar yağışı nedeniyle 3 ilçede eğitime bugün ara verileceğini söyledi.
 
Valilik tarafından alınan kararla Gerede, Mengen ve Dörtdivan ilçelerinde eğitime bugün ara verileceğini vurgulayan Çavuşoğlu, il merkezi ve diğer ilçelerde eğitimin devam edeceğini söyledi.
 
KASTAMONU'DA BİR İLÇEDE OKULLAR TATİL
 
Kastamonu Valiliği, Seydiler ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda bugün okulları tatil etti.
 
SİİRT'TE OKULLAR TATİL
 
Siirt'in Pervari ilçesinde de önceki geceden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı, devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada kar yağışı nedeniyle ilçe merkezindeki okulların 1, köy ve taşımalı okulların ise 2 gün tatil edildiği belirtildi. Bugün Pervari ilçesinde taşımalı eğitim veren okullar tatil oldu.
 
ARTVİN’ DE OKULLARA KAR TATİLİ
 
Artvin’in kent merkezi ile Borçka ve Murgul ilçelerinde  yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün (bugün) ara verildi..
Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER