AKP'DEN VEKİL OLAMADI AMA, İSTANBUL'A ATANDI

301 madencinin yaşamını yitirdiği maden faciası sırasında Soma Kaymakamı olan Bahattin Atçı,İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atandı.

AKP'DEN VEKİL OLAMADI AMA, İSTANBUL'A ATANDI
Soma'nın Kaymakamı Bahattin Atçı, Mülki İdare Amirleri 2015 kararnamesiyle İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atandı.
Kaymakam ve vali yardımcılarının bekledikleri Mülki İdare Amirleri 2015 kararnamesi; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylamasının ardından Resmi gazete'de yayımlandı. Ülke genelinde birçok mülki amirin yeri kararnameyle değişti. Geçen yıl 13 Mayıs'ta 301 madencinin öldüğü maden faciasının yaşandığı kentin Kaymakamı Bahattin Atçı da İstanbul Vali Yardımcılığı'na atandı.

AKP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU 

Uzun yıllardır düşündüğü siyaset için yola çıkan Bahattin Atçı, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde Ak Parti'den milletvekili aday adaylığı için geçen şubat ayında istifa etti. Yaklaşık 22 yıldır Mardin, adıyaman, Sinop ve Trabzon'da vali yardımcılığı, Kütahya Dumlupınar, Adıyaman Tut, Muğla Milas, Çanakkale Bayramiç ve son olarak da Soma'da kaymakamlık yapan Bahattin Atçı, memleketi Şanlıurfa'dan AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Ancak, Atçı aday gösterilmedi. Aday gösterilmeyince tekrar görevine döndü.

 
Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER